phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Herinneringscafés

Herinneringscafés

In het kader van de nieuwe CUVO-campagne ‘Leef door in herinnering’ roepen we november uit tot CUVO's Maand van de herinnering. Vol trots presenteren we deze maand voor het eerst het CUVO Herinneringscafé in de koffiekamer van Haagse Duinen!

Wanneer?

Op zondagochtend 5 november van 10:00 – 12:00 uur is de eerste editie.
Op zondagochtend 26 november van 10:00 – 12:00 uur de tweede editie.

Locatie: Koffiekamer Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1, 2553 AC Den Haag.

Maar wat is het Herinneringscafé?

Het is een gratis inloopcafé voor iedereen die behoefte heeft aan een praatje, zin heeft in een kopje koffie of mee wil doen aan de leuke activiteiten die we gaan organiseren. We schenken een kopje koffie of thee met daarbij ook iets lekkers. 
Een mooie mogelijkheid om bijvoorbeeld samen met je gezin, of samen met een opa en/of oma herinneringen te maken of op te halen.

Thema zondag 5 november

Ieder herinneringscafe staat een ander thema centraal. We starten de maand met Oudhollandse spellen en muziek. Onder het genot van muziek uit de oude doos allerlei Oudhollandse spellen spelen. Denkt u aan- sjoelen, rummikub, ganzenbord, mikado, vier-op-een-rij, dammen en nog veel meer. Alle spellen worden door CUVO verzorgd, u hoeft niets mee te nemen.

Thema zondag 26 november

We sluiten de maand met Kerst Crea-bea We gaan deze ochtend aan de slag met iets creatiefs voor de Kerst. Alle knutselspullen worden door CUVO verzorgd, u hoeft niets mee te nemen. Wat u heeft gemaakt, mag u meenemen naar huis om in uw eigen kerstboom te hangen als herinnering.

Heeft u vragen over het Herinneringscafé? Belt u met CUVO 070 – 346 96 82 en vraag naar de afdeling marketing.