phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Kosten begrafenis

Wat kost een begrafenis gemiddeld?

De begrafeniskosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Bij CUVO maken we dit graag voor u inzichtelijk met onze unieke uitvaartcalculator; een makkelijk hulpmiddel om direct te berekenen wat de kosten van de begrafenis of crematie zijn.

Inzicht in de kosten van een begrafenis met de handige uitvaartcalculator

De kosten van een begrafenis zijn erg afhankelijk van uw wensen. Wat voor kist kiest u bijvoorbeeld. Hoeveel volgauto’s zou u willen? Wilt u een hapje en een drankje serveren na afloop? Kiest u voor een algemeen graf of een familiegraf? Allemaal factoren die de uiteindelijke prijs bepalen. Met de CUVO calculator krijgt u direct inzicht in de kosten van een begrafenis. Stap voor stap leidt de calculator u door de keuzemogelijkheden heen en geeft u een handig overzicht van de begrafeniskosten.

Vragen over kosten begrafenis?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft of advies wilt. De CUVO consulenten kunnen u hierbij helpen. Wij kunnen een afspraak bij u thuis maken of u kunt het ledenspreekuur bezoeken. Natuurlijk kunt u ons ook bellen met uw vraag (070) 346 95 71. Aarzel niet. Wij beantwoorden uw vragen graag.  

Stel online de uitvaart samen

Met de CUVO Uitvaartcalculator kunt u eenvoudig de kosten van een begrafenis of crematie berekenen