phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Kosten crematie

Wat kost een crematie gemiddeld?

De crematiekosten zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Bij CUVO maken we dit graag voor u inzichtelijk met onze unieke uitvaartcalculator; een makkelijk hulpmiddel om direct te berekenen wat de kosten van de crematie of begrafenis zijn.

CUVO is een coöperatieve uitvaartvereniging

Als coöperatie in de regio Den Haag vinden wij het belangrijk een betaalbare uitvaart mogelijk te maken voor onze leden. Als lid van CUVO/DeVolharding kunt u voordelig geld opzij zetten voor uw begrafenis of crematie. U krijgt dan ook 250,-- korting op uw uitvaartkosten. CUVO heeft een eigen crematorium; Haagse Duinen. Ook andere voorzieningen zoals vervoer en drukwerk hebben wij zelf in huis. Hiermee kunnen wij de kosten over het algemeen iets lager houden.

Vragen over kosten crematie?

De kosten van een crematie zijn afhankelijk van uw wensen. De calculator helpt u in het bepalen van die wensen. Toch kunnen wij ons goed voorstellen dat u vragen heeft of advies wilt. De CUVO consulenten kunnen u hierbij helpen. Wij kunnen een afspraak bij u thuis maken om uw vragen te beantwoorden of u kunt het ledenspreekuur bezoeken. Natuurlijk kunt u ons ook bellen (070) 346 95 71 met uw vraag. Aarzel niet. Wij beantwoorden uw vragen graag.

Stel online de uitvaart samen

Met de CUVO Uitvaartcalculator kunt u eenvoudig de kosten van een begrafenis of crematie berekenen