phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Nazorg

Troost en hulp na de uitvaart

CUVO vindt het belangrijk nazorg te bieden aan families waarvoor wij het afscheid verzorgd hebben. Na de uitvaart moeten nog diverse administratieve en financiƫle zaken geregeld worden en kan er, indien gewenst, nagedacht worden over een herdenkingsmonument. Wij nemen na de uitvaart altijd nog contact op met de nabestaanden.
Als u dat wilt helpen wij u bij de rouwverwerking

Persoonlijk contact na de uitvaart

Tijdens deze contactmomenten komt de uitvaart vanzelfsprekend nog eens ter sprake. U kunt dan aangeven of u nog ergens behoefte aan heeft. Zo nodig kunnen de medewerkers van CUVO uitvaartzorg advies geven en mogelijkheden aanreiken ten behoeve van de rouwverwerking.

Praktische en administratieve zaken regelen na overlijden

U ontvangt na de uitvaart ook altijd het boekje Zorgen Erna met informatie over diverse praktische die u na een overlijden moet regelen. Ook bieden wij het online NabestaandenLoket aan, voor het opzeggen van alle lidmaatschappen, abonnementen, social media, winkelpassen etc. Hiermee kunnen nabestaanden de administratieve zorg uit handen geven en gemakkelijk en overzichtelijk alle opzeggingen regelen.

Bedankkaartjes na overlijden

Wilt u bedankkaartjes versturen naar de mensen die u tot steun zijn geweest in de periode rond het overlijden? Dan kunt u die bij ons bestellen in een thema naar wens of aansluitend bij de rouwkaart. 

Hier kunt u bedankkaarten bestellen na de uitvaart Bestel bedankkaarten