phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

De vereniging

De naam CUVO staat voor Coöperatieve Uitvaartvereniging De Volharding. CUVO is dus een coöperatie. Dit houdt in dat CUVO zich richt op de wensen van haar leden. Ons doel is er voor te zorgen dat niemand in de regio Haaglanden zich zorgen hoeft te maken over een passende uitvaart. Dat doen wij door de kosten laag te houden en de mogelijkheid te bieden geld opzij te zetten in het Depositofonds.

Depositofonds voor leden

Leden van de vereniging kunnen voordelig geld opzij zetten in het depositofonds en zo een voorziening in de kosten creëren voor de uitvaart. Er zijn geen medische beperkingen of leeftijdsbeperkingen voor deelname aan het Depositofonds. Wilt u weten wat een uitvaart ongeveer gaat kosten? Dan kunt u gebruik maken van de handige CUVO-uitvaartcalculator.

Gratis wensen vastleggen voor leden

Leden kunnen gratis advies krijgen over het vastleggen van hun uitvaartwensen. Het is vaak een geruststelling als het geregeld is.

Maatschappelijk doel

CUVO verzorgt uitvaarten voor iedereen, voor zowel leden als niet leden. Maar wij doen meer. Want met de inkomsten die gegenereerd worden, ontwikkelen wij maatschappelijke projecten via de vereniging De Volharding. Wij bieden een lidmaatschap aan van deze vereniging zodat wij mensen op een heel breed vlak kunnen helpen. Mensen die het soms moeilijk hebben, die een steuntje in de rug nodig hebben. Samen voor elkaar.

Blijf op de hoogte van nieuws en evenementen van de vereniging

Via deze pagina blijft u op de hoogte van nieuws, actualiteiten en evenementen van de vereniging.

Ook lid worden?

Wilt u ook lid worden? U kunt zich eenvoudig aanmelden. U profiteert dan van alle voordelen van het lidmaatschap.