phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Maatschappelijk bijdragen

Een steuntje in de rug

Met de opbrengsten die CUVO genereert via uitvaarten worden maatschappelijke projecten gesteund in de regio. CUVO wil op deze manier het leven van mensen een stukje prettiger maken. Dat doet CUVO door kleine en grote initiatieven te ondersteunen via De Volharding.

Samen voor elkaar

Via de volharding steunt CUVO zowel in Den Haag als Zoetermeer mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het bestrijden van eenzaamheid, helpen van mensen die moeite hebben om hun weg te vinden bij de gemeente, woningbouw of andere instanties, steunen van mensen die iemand verloren hebben, of gewoon een leuke dag aanbieden via een uitje of activiteit. Allemaal zaken waar vele vrijwilligers van De Volharding zich voor inzetten.

U kunt gratis lid worden van De Volharding en direct profiteren van alle voordelen zoals de gratis Hofpas met kortingen, vier keer per jaar het Volharding magazine en de mogelijkheid tot uitvaartsparen in het depositofonds. Daarbij krijgt u ook nog een korting van maar liefst € 250,- op uw uitvaart.