phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Maatschappelijk bijdragen

Een steuntje in de rug

Met de opbrengsten die CUVO genereert via uitvaarten worden maatschappelijke projecten gesteund in de regio. CUVO wil op deze manier het leven van mensen een stukje prettiger maken. Dat doet CUVO door kleine en grote initiatieven te ondersteunen via De Volharding.

Samen voor elkaar

Via De Volharding steunt CUVO zowel in Den Haag als Zoetermeer mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Het bestrijden van eenzaamheid, helpen van mensen die moeite hebben om hun weg te vinden bij de gemeente, woningbouw of andere instanties, steunen van mensen die iemand verloren hebben, of gewoon een leuke dag aanbieden via een uitje of activiteit. Allemaal zaken waar vele vrijwilligers van De Volharding zich voor inzetten.

Wij bieden een lidmaatschap aan van deze vereniging zodat wij mensen op een heel breed vlak kunnen helpen. Mensen die het soms moeilijk hebben, die een steuntje in de rug nodig hebben. Samen voor elkaar.

U kunt gratis lid worden van De Volharding en direct profiteren van alle voordelen zoals de gratis Hofpas met kortingen, twee keer per jaar het Volharding magazine en de mogelijkheid tot voordelig geld opzij zetten in het depositofonds. Daarbij krijgt u ook nog een korting van maar liefst € 250,- op uw uitvaart.

Ook lid worden?

Meld u aan als lid van CUVO/De Volharding. U profiteert van veel voordelen en ondersteunt diverse maatschappelijke doelen.