phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Vereniging

Coöperatieve Uitvaartvereniging De Volharding

De naam CUVO staat voor Coöperatieve Uitvaartvereniging De Volharding. Dit houdt in dat CUVO zich richt op de wensen van haar leden. Ons doel is er voor te zorgen dat niemand in de regio Haaglanden zich zorgen hoeft te maken over een passende uitvaart. Dat doen wij door de kosten laag te houden en door het mogelijk te maken geld opzij te zetten in het depositofonds.

Voordelig geld opzijzetten in het depositofonds

Leden van de vereniging kunnen voordelig geld opzijzetten in het depositofonds en zo een voorziening in de kosten creëren voor de uitvaart.

Gratis wensen vastleggen voor leden

Leden kunnen gratis advies krijgen over het vastleggen van hun uitvaartwensen. Het is vaak een geruststelling als het geregeld is.

Magazine Buur

Twee keer per jaar ontvangt u het verenigingsblad, Buur. Tussendoor kunt u online op de hoogte blijven van onze actualiteiten en activiteiten of via de nieuwsbrief.

Maatschappelijk doel

CUVO verzorgt uitvaarten voor iedereen, voor zowel leden als niet leden. Maar wij doen meer. Want de inkomsten die gegenereerd worden, investeren wij in de maatschappij via de vereniging De Volharding. Wij bieden een lidmaatschap aan van deze vereniging zodat wij mensen op een heel breed vlak kunnen helpen. Mensen die het soms moeilijk hebben, die een steuntje in de rug nodig hebben. We doen het samen en we doen het voor elkaar.

Verenigingsgebouw De Volharding Roggeveenstraat

Verenigingsgebouw

Hier kunt u terecht voor een kop koffie, een praatje, een ontmoeting met een van onze vrijwilligers en vindt u de Volharding voordeelwinkel. Bijna al onze workshops, praatgroepen en activiteiten vinden plaats in het verenigingsgebouw op de Roggeveenstraat 116/hoek Prins Hendrikstraat.

Gratis inloopspreekuur in ons verenigingsgebouw
Onze ledenconsulenten zijn elke dinsdagochtend aanwezig in het verenigingsgebouw voor het inloopspreekuur. Ze kunnen uw vragen beantwoorden over uitvaartwensen en uitvaartkosten. Ook kunnen zij samen met u bekijken of uw verzekering of depositospaarrekening voldoende dekkend zijn.

 

Ook lid worden?

Meld u aan als lid van CUVO/De Volharding. U profiteert van veel voordelen en ondersteunt diverse maatschappelijke doelen.