phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Afscheidsdienst

Stel een uniek afscheid samen passend bij uw wensen

Afscheid nemen is heel persoonlijk. Dat kan op veel manieren. Veel mensen vinden het prettig als een afscheidsdienst daar deel vanuit maakt, of dat nu met veel belangstellenden is of juist met een kleine intieme groep. Dat kan een zelf vormgegeven afscheidsdienst in het crematorium zijn, een afscheid met een ritueel begeleider, een religieus afscheid of een informeel afscheid. Voor alle manieren van afscheid nemen kunt u bij CUVO terecht op een locatie van uw keuze.

Een afscheid helemaal naar wens

CUVO verzorgt al jarenlang uitvaarten. Toch is iedere uitvaart anders. Met de nabestaanden bespreken wij wat er mogelijk is en zorgen wij voor een unieke invulling. Daarbij bespreken wij wat de familie zelf wil doen, wat wij voor u kunnen betekenen en alle andere mogelijkheden. Of dat nu een afscheid in intieme kring is met live muziek of een groot afscheid geheel in thema op de locatie van uw keuze. Binnen uw budget organiseren wij een afscheid geheel naar wens en reiken u idee├źn en mogelijkheden aan.

Ritueelbegeleiding; een passend ritueel helpt bij de rouwverwerking.

Wilt u graag een afscheid met een ritueelbegeleider? CUVO kan dat voor u verzorgen. De ritueelbegeleider kan een passend ritueel verzorgen, religieus of juist niet. Helemaal afgestemd op hoe de overledene in het leven stond.

Wilt u een kerkelijk afscheid? CUVO kan dit voor u regelen. Wij hebben contact met alle kerken in de regio en veel ervaring in de begeleiding van een kerkelijk afscheid.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.