phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Begrafenis Den Haag

Directe ondersteuning bij het regelen van een begrafenis

CUVO kan een bijzondere begrafenis voor u verzorgen met een afscheidsdienst op verschillende mooie locaties in Den Haag en een laatste rustplaats op de verschillende begraafplaatsen in Den Haag. Als echte Haagse uitvaartcoƶperatie zijn wij er voor u op het moeilijke moment dat u een begrafenis moet regelen. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en ervaren en dragen zorg voor een mooie begrafenis afgestemd op uw wensen op de begraafplaats van uw keuze.

Begrafenis op verschillende locaties in Den Haag

Ons doel is voor iedereen in Den Haag een mooie en betaalbare begrafenis mogelijk te maken. Dat doen wij op verschillende locaties in Den Haag. U kunt bijvoorbeeld terecht in de mooie en moderne aula van Haagse Duinen, gelegen naast begraafplaats Westduin. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook begrafenissen op de andere begraafplaatsen in Den Haag: Begraafplaats Kerkhoflaan, Begraafplaats St. Petrus Banden, Begraafplaats St. Barbara, Begraafplaats Nieuw Eykenduynen, Begraafplaats Oud Eik en Duinen. Wij nemen u zorgen uit handen en verzorgen een mooi en persoonlijk afscheid. Wilt u melding doen van een overlijden? Dan zijn wij dag en nacht bereikbaar.

Betrokken medewerkers voor een mooie begrafenis in Den Haag

Wij begrijpen dat het regelen van een begrafenis een moeilijk moment in het leven is. Onze medewerkers zijn zeer betrokken, hebben jarenlange ervaring en zijn heel goed in het organiseren van een mooi persoonlijk afscheid dat past bij uw wensen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.