phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Begrafenis Westland

Directe ondersteuning bij het regelen van een begrafenis

CUVO verzorgt begrafenissen in het Westland op verschillende mooie begraafplaatsen in het Westland. De afscheidsdienst kan plaatsvinden op een locatie naar keuze in De Lier, ’s-Gravenzande, Monster, Poeldijk, Naaldwijk en Wateringen. Als uitvaartcoöperatie zijn wij er voor u op het moeilijke moment dat u een begrafenis moet regelen. Met CUVO bent u zeker van een betrokken team medewerkers en een mooie begrafenis in het Westland afgestemd op uw wensen.

Begrafenis op verschillende locaties in het Westland

Ons doel is voor iedereen in het Westland een betaalbare en persoonlijke begrafenis mogelijk te maken. Dat doen wij op verschillende locaties in het Westland. Wij werken samen met de verschillende begraafplaatsen in ’s-Gravenzande, Wateringen, Naaldwijk, De Lier, Maasdijk, Poeldijk en Monster. Gaat uw voorkeur uit naar een locatie in Den Haag? Ook dat is mogelijk bij CUVO. Bespreek uw wensen met onze uitvaartverzorgers.
 

Het betrokken team van CUVO regelt voor u een mooie begrafenis in het Westland

Wij verzorgen een begrafenis of crematie afgestemd op uw wensen. Wij nemen alle tijd voor u, regelen alle organisatorische zaken, denken creatief met u mee en verzorgen een heel mooi en persoonlijk afscheid in het Westland. Wilt u melding doen van een overlijden? Dan zijn wij dag en nacht bereikbaar.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.