phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Begrafenis Zoetermeer

Directe ondersteuning bij het regelen van een begrafenis

CUVO verzorgt voor u een mooie begrafenis op verschillende locaties in Zoetermeer. Onze uitvaartverzorgers zijn er voor u op het moeilijke moment dat u een begrafenis moet regelen. Ze ontzorgen en ondersteunen u bij het regelen en organiseren van een mooie persoonlijke begrafenis in Zoetermeer afgestemd op uw wensen.

Begrafenis in Zoetermeer

Ons doel is voor iedereen in Zoetermeer een betaalbare en persoonlijke begrafenis mogelijk te maken. Dat doen wij op verschillende locaties in Zoetermeer. U kunt bijvoorbeeld terecht bij Meerbloemhof waar CUVO een aantal mooie rouwkamers heeft, en de naastgelegen begraafplaats Meerbloemhof, gelegen aan de Buytenparklaan 1 in Zoetermeer. Gaat uw voorkeur uit naar een locatie in Den Haag? Ook dat is mogelijk bij CUVO. Bespreek uw wensen met onze uitvaartverzorgers.

Wij verzorgen een begrafenis of crematie afgestemd op uw wensen. Wij nemen alle tijd voor u, regelen alle organisatorische zaken, denken creatief met u mee en verzorgen een heel mooi en persoonlijk afscheid.

Direct hulp nodig voor een begrafenis in Zoetermeer?

Het team van CUVO staat voor u klaar om u op te vangen, uw vragen te beantwoorden en te helpen nadenken over uw wensen voor een mooie begrafenis in Zoetermeer. Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een begrafenis? Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar

Ledenconsulent Nadege Waldekker

Vragen over een begrafenis in Zoetermeer? Kom dan gerust naar het inloopspreekuur in het Forum.

"Iedere vrijdagochtend heb ik inloopspreekuur in het Forum in Zoetermeer. Daar beantwoord ik graag al uw vragen over uitvaarten. Vanwege corona is het spreekuur tijdelijk alleen telefonisch. Belt u mij gerust (070) 346 95 71). Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis of crematie? Wilt u meer weten over de kosten van een uitvaart? Wilt u advies over het op papier zetten van uw uitvaartwensen? Aarzel dan niet contact met me op te nemen. Dat is kosteloos en vrijblijvend."

Nadege Waldekker
Uitvaartconsulent


Wilt u een overlijden melden? Bel dan altijd naar CUVO. Dat kan dag en nacht.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.