phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Begrafenis Zoetermeer

Directe ondersteuning bij het regelen van een begrafenis

CUVO verzorgt begrafenissen op verschillende mooie begraafplaatsen in Zoetermeer, zoals Begraafplaats Meerbloemhof, gelegen aan de Buytenparklaan 1 in Zoetermeer en Begraafplaats Binnenweg. De afscheidsdienst kan plaatsvinden op een locatie naar keuze. Als uitvaartcoƶperatie zijn wij er voor u op het moeilijke moment dat u een begrafenis moet regelen. Met CUVO bent u zeker van een betrokken team medewerkers en een mooie begrafenis in Zoetermeer afgestemd op uw wensen.

Begrafenis in Zoetermeer

Ons doel is voor iedereen in Zoetermeer een betaalbare en persoonlijke begrafenis mogelijk te maken. Dat doen wij op verschillende locaties in Zoetermeer. U kunt bijvoorbeeld terecht bij Meerbloemhof waar CUVO een aantal mooie rouwkamers heeft, en de naastgelegen begraafplaats Meerbloemhof, gelegen aan de Buytenparklaan 1 in Zoetermeer. Gaat uw voorkeur uit naar een locatie in Den Haag? Ook dat is mogelijk bij CUVO. Bespreek uw wensen met onze uitvaartverzorgers.

Wij verzorgen een begrafenis of crematie afgestemd op uw wensen. Wij nemen alle tijd voor u, regelen alle organisatorische zaken, denken creatief met u mee en verzorgen een heel mooi en persoonlijk afscheid.

Direct hulp nodig voor een begrafenis in Zoetermeer?

Het team van CUVO staat voor u klaar om u op te vangen, uw vragen te beantwoorden en te helpen nadenken over uw wensen voor een mooie begrafenis in Zoetermeer. Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een begrafenis? Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar.

Vragen over begraven of cremeren in Zoetermeer? Kom naar het inloopspreekuur.

Bent u zich aan het oriƫnteren op de kosten van een begrafenis of crematie in Zoetermeer? Wilt u uw wensen voor een persoonlijk afscheid op papier zetten? Kom dan naar het inloopspreekuur in het Forum in Zoetermeer. Onze medewerkers zijn er iedere 1e en 3e vrijdag van de maand om uw vragen te beantwoorden. Meer informatie en tijden van het inloopspreekuur.
Wilt u een overlijden melden? Bel dan altijd naar CUVO. Dat kan dag en nacht.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.