phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Rouwdrukwerk

Kaarten en advertenties

CUVO neemt voor u ook de zorg uit handen voor al het drukwerk, de muziek of de audiovisuele ondersteuning van het afscheid met een presentatie. Als u dat wilt verzorgen wij dat geheel voor u; de rouwkaarten, de advertentie, een online condoleancepagina, bedankkaartjes, een fotopresentatie, een film, en de muziek tijdens de dienst. Wij denken wij graag met u mee. Het afscheid moet onvergetelijk mooi zijn, ondanks al het verdriet.
Bij een mooi afscheid is alles een geheel. De muziek, het beeld en alle andere uitingen.

Wij bieden een collectie drukwerk in diverse thema's. Zo kunt u iets kiezen dat helemaal past bij de persoon waar u afscheid van neemt. Maatwerk waarbij wij foto's of afbeeldingen gebruiken die u zelf heeft, kunnen wij ook verzorgen. Zowel in de kaart die u zendt aan belangstellenden als in de advertentie kunt u kiezen voor hetzelfde thema. Ook eventuele bedankkaartjes kunt u desgewenst kiezen in hetzelfde thema. Dat geldt ook voor het online condoleren en voor de beelden die worden gebruikt.

CUVO heeft specialisten in huis voor het ontwerpen en regelen van verschillende soorten rouwdrukwerk. Zo kunnen wij o.a. voor u regelen:

  • rouwkaarten
  • rouwadvertenties
  • bedankkaartjes
  • online condoleancepagina
  • een fotopresentatie (voor tijdens de afscheidsdienst)
  • levensfilm (voor tijdens de afscheidsdienst)
  • muziek tijdens de afscheidsdienst

Wij denken graag met u mee. Bespreek uw idee├źn met de uitvaartverzorger. Een mooie kaart, presentatie en condoleancepagina helpen om er een mooi afscheid van te maken. 

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.