phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Uitvaart Den Haag

Een uitvaart helemaal naar wens

CUVO kan een mooie en persoonlijke uitvaart voor u verzorgen in Den Haag, of u nu kiest voor een begrafenis of crematie. Als echte Haagse uitvaartcoöperatie zijn wij er voor u op het moeilijke moment dat u een uitvaart moet regelen. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en ervaren en zorgen voor een mooie uitvaart die aansluit bij uw wensen voor een afscheid.

Uitvaart in Den Haag

Ons doel is voor iedereen in Den Haag een mooie en betaalbare uitvaart mogelijk te maken. Dat doen wij op verschillende locaties in Den Haag. U kunt bijvoorbeeld terecht in de mooie aula van het crematorium Haagse Duinen, gelegen naast begraafplaats Westduin. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een uitvaart verzorgen op de andere begraafplaatsen in Den Haag en bij de andere crematoria in Den Haag. Wilt u een uitvaart op een andere plek die voor u bijzonder is, zoals die strandtent waar jullie altijd kwamen of dat ene speciale caf√©? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen. Wij luisteren naar uw persoonlijke wensen voor een uitvaart en denken graag met u mee.  

Is er iemand in uw nabije omgeving overleden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden (070) 346 95 71. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u om de uitvaart te bespreken.

Betrokken medewerkers voor een mooie uitvaart in Den Haag

Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart een moeilijk moment in het leven is. Onze medewerkers zijn zeer betrokken, hebben jarenlange ervaring en zijn heel goed in het organiseren van een mooi persoonlijk afscheid dat past bij uw wensen.

Wilt u melding maken van een overlijden?

CUVO ondersteunt u bij alles wat er geregeld moet worden. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.