phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Uitvaart Rijswijk

Een uitvaart op een locatie naar keuze in Rijswijk

CUVO regelt en verzorgt een mooie uitvaart voor u op verschillende locaties in Rijswijk. Als uitvaartcoƶperatie zijn wij er voor u op het moeilijke moment dat u een uitvaart moet regelen. De betrokken uitvaartverzorgers van CUVO nemen de tijd voor u, regelen direct de belangrijke praktische zaken en organiseren voor u een mooie uitvaart in Rijswijk afgestemd op uw wensen.

De zekerheid van deskundige en betrokken uitvaartverzorgers

Als uitvaartcoƶperatie is ons doel voor iedereen in Rijswijk een mooie en betaalbare uitvaart mogelijk te maken. Dat kunnen wij bijvoorbeeld voor u verzorgen bij crematorium Eikelenburg in Rijswijk. U kunt ook terecht voor een kleinschalige uitvaart in ons uitvaartcentrum Eikelenburg, mooi groen gelegen naast het crematorium. Maar ook op iedere andere gewenste locatie in Rijswijk kunnen wij een mooie uitvaart voor u verzorgen, of u nu kiest voor een begrafenis of crematie. Het uitvaartteam van CUVO staat voor u klaar om u zorgen uit handen te nemen en een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen in Rijswijk.

Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een uitvaart in Rijswijk?

Het team van CUVO is dag en nacht telefonisch bereikbaar voor het doen van een melding van overlijden. We maken dan een afspraak bij uw thuis in Rijswijk om alles rond de uitvaart te bespreken en te regelen.

Heeft u vragen over een uitvaart?

Neem gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wilt u melding maken van een overlijden?

CUVO ondersteunt u bij alles wat er geregeld moet worden. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.