phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Verzorging en Opbaring

Mooie laatste momenten samen

Een van de eerste keuzes die de nabestaanden moeten maken is een heel belangrijke. Wilt u de overledene laten opbaren? En zo ja, wilt u dat dan thuis, in een uitvaartcentrum of op een heel andere locatie. CUVO kan hierbij adviseren, maar het is toch vooral een heel persoonlijke keuze. CUVO zoekt voor u uit wat er mogelijk is en kan het helemaal faciliteren zoals u dat wenst.

Uitgebreide gelaats- en huidverzorging

De overledene wordt altijd gewassen en verzorgd. Wanneer u kiest voor opbaren, adviseren wij altijd om ook te kiezen voor uitgebreide gelaats- en huidverzorging. Er wordt dan extra aandacht besteed aan het kapsel, de kleur van het gezicht en de handen. Als de overledene gewend was om make-up te dragen, kan dit ook verzorgd worden, met bijvoorbeeld de eigen make-up of nagellak. Dit zorgt ervoor dat de overledene een zo natuurlijk mogelijke uitstraling krijgt. Deze uitgebreide verzorging is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Het is ook mogelijk om de laatste verzorging samen met de familie te doen. Vaak vinden nabestaanden het fijn hierbij aanwezig te zijn. Ook een religieuze bewassing is mogelijk bij CUVO.

Opbaring en condoleancebezoek

Ook het condoleancebezoek kunnen wij laten aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Mogelijk had de overledene een café of vereniging waar hij of zij vaak kwam. Soms voelt thuis het beste, of de locatie waar de overledene de laatste jaren heeft gewoond, bijvoorbeeld een verpleegtehuis. Natuurlijk kunt u ook bij een uitvaartcentrum terecht voor de opbaring en het condoleancebezoek. CUVO kan dit overal voor u organiseren en denkt hierin graag met u mee.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.