phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Crematorium Haagse Duinen

Uitvaartlocatie: midden tussen het groen, dichtbij zee en duinen

Uitvaartcentrum en Crematorium Haagse Duinen, eigendom van CUVO, is mooi gelegen aan de Wijndaelersingel 1 in Den Haag. Het crematorium Haagse Duinen ligt in de wijk Loosduinen, midden tussen het groen, dichtbij zee en duinen en direct naast begraafplaats Westduin in Den Haag. Crematorium Haagse Duinen opende in 2017 haar deuren en beschikt over de meest moderne faciliteiten. Bent u op zoek naar een locatie voor een uitvaart in Den Haag? Dan is crematorium Haagse Duinen een prachtige plek.
Stijlvol, rustig, warm, natuurlijk. Haagse Duinen omarmt de bezoeker op een aangename manier.

Warme natuurlijke materialen bij crematorium Haagse Duinen

Het lijnenspel, de hoge plafonds in combinatie met het vele hout en de natuurlijke materialen, het zorgt er allemaal voor dat u zich welkom voelt bij crematorium Haagse Duinen. En wanneer u dan de aula van Haagse Duinen betreedt, met het vele glas en hout, uitzicht op het bos en ingericht met meubilair in zachte tinten, dan voelt u zich op uw gemak. Dan kunt u op een passende wijze afscheid nemen. Een crematie in Den Haag bij Haagse Duinen, is een crematie op een schitterende plek voor een laatste afscheid.

Crematorium Haagse Duinen tilt gastvrijheid naar een hoger niveau

Onze gasten ontvangen wij vriendelijk en gastvrij. Wij zetten een nieuwe standaard als het gaat om gastvrijheid in uitvaartcentra en crematoria. Zo is het in overleg mogelijk af te wijken van de standaardtijden, wilt u een vroege bijeenkomst of juist een heel late? Wilt u op zondag een uitvaart? Wij maken het mogelijk in crematorium Haagse Duinen in Den Haag. Het gastvrije team van CUVO staat voor u klaar om alles tot in de puntjes te regelen.

Opbaren, afscheid nemen, cremeren en begraven, dat kan allemaal op één locatie bij Haagse Duinen.

Contactgegevens Crematorium Haagse Duinen

Wijndaelersingel 1
2553 AC Den Haag
070 218 20 88
Navigeer naar ons crematorium.

Let op: Voorheen was het adres: Ockenburghstraat 29, 2553 AA Den Haag
Het kan zijn dat uw navigatie het nieuwe adres nog niet herkent.

CUVO en Haagse Duinen

Haagse Duinen is het crematorium en uitvaartcentrum van CUVO in Den Haag.
CUVO begeleidt een crematie of begrafenis helemaal naar wens. 
CUVO is een coöperatie zonder winstoogmerk. Als lid van CUVO krijgt u 250,-- korting op uw uitvaart, kunt u ook gratis uw wensen vastleggen, voordelig uitvaartsparen of een adviesgesprek met onze consulenten aanvragen. 

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.