phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Uitvaartcentrum Eikelenburg

Mooi gelegen in het park

Uitvaartcentrum Eikelenburg in Rijswijk is een royaal opgezette uitvaartlocatie in een rustieke, parkachtige ambiance, gelegen naast het crematorium en de begraafplaats. Een mooie rustige uitvaartlocatie in het zuiden van Rijswijk.
Alle faciliteiten voor een mooi afscheid praktisch bij elkaar
Uitvaartcentrum Eikelenburg Rijswijk

Afscheid nemen in uitvaartcentrum Eikelenburg in Rijswijk

Onze locatie beschikt over twee mooie goed verzorgde rouwkamers. Ook is er een sfeervolle zaal voor kleinschalige afscheidsdiensten.

Vanuit het uitvaartcentrum kunt u direct naar de naastgelegen begraafplaats en het crematorium wandelen. Dat heeft als voordeel dat u geen volgauto’s nodig heeft. Bij Eikelenburg Rijswijk vindt u dus alle faciliteiten voor een mooi afscheid bij elkaar op één locatie.

Bereikbaarheid van het crematorium en de begraafplaats

Het rouwcentrum is gelegen aan de Eikelenburglaan 5 in Rijswijk en is met het openbaar vervoer en de auto goed bereikbaar. Plan hier alvast uw route. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor opbaren of een kleinschalige afscheidsbijeenkomst in Rijswijk?

Wanneer u vragen heeft over de mogelijkheden op onze uitvaartlocatie in Rijswijk kunt u gemakkelijk contact op nemen met de CUVO consulenten. Zij helpen u ook graag verder met zaken als het vastleggen van uw wensen of het berekenen van de kosten voor een begrafenis of crematie.

Neem contact op met CUVO.
info@cuvo.nl
070 - 346 95 71