phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Uitvaartcentrum Meerbloemhof

Rustig gelegen en goed bereikbaar

Meerbloemhof is gelegen aan de rand van Zoetermeer. Het uitvaartcentrum is modern vormgegeven en heeft veel mogelijkheden. Daarnaast is het goed toegankelijk voor minder validen. CUVO kan zo voor u een mooie uitvaart in Zoetermeer verzorgen.
Goed bereikbaar en modern
Uitvaartcentrum Familiekamer Meerbloemhof Zoetermeer

Meerbloemhof heeft een aangenaam interieur

Uitvaartcentrum Meerbloemhof staat voor modern. Het gebouw heeft alleen maar ronde vormen. Deze vormen zorgen als het ware voor een zachte warme voering van de harde jas die om het gebouw zit. Het beschermt tegen weer en wind. Het interieur is aangenaam en zorgt voor rust voor iedereen die afscheid wil nemen van een naaste. U kunt hier terecht voor een mooie uitvaart in Zoetermeer. Natuurlijk kunt u ook op een van onze andere locaties terecht.

Opbaarkamer Meerbloemhof Zoetermeer

Gezamenlijke huiskamer Meerbloemhof

Bij Meerbloemhof maken wij gebruik van zes rouwkamers waaronder een aantal 24-uurskamers waar u zo vaak en zo lang bij de overledene kan zijn als gewenst. U maakt gebruik van een eigen ruimte waar de overledene opgebaard wordt, de sfeer in die ruimte kan helemaal naar wens worden afgestemd, met licht, eventueel muziek en foto's. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer. Hier verblijven ook andere families die gebruik maken van het centrum. De sfeer is ontspannen en warm.

Contactgegevens Uitvaartcentrum Meerbloemhof

Uitvaartcentrum Meerbloemhof is gelegen aan de achterzijde van crematorium Meerbloemhof.

Bezoekadres:
Buytenparklaan 2, Zoetermeer
079 - 322 93 11

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.