phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Stephen

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Stephen, ik ben al enige tijd werkzaam als uitvaartverzorger bij CUVO. Naast dit werk doe ik veel vrijwilligerswerk, ik ben onder andere vertrouwenspersoon en pandit (Hindoe-geestelijke). Door al deze dingen die ik mag doen, ben ik veel in contact met mensen. Hierdoor weet ik precies wat er op verschillende vlakken tijdens een afscheid van belang is.
Het belangrijkste vind ik, dat ik er als uitvaartverzorger voor de familie kan zijn.
Stephen

Herinneringen meenemen

Elke familie is uniek, hierdoor is iedere uitvaart anders. Het verhaal van elk persoon en ieder mens is apart. Dat is wat mij kracht geeft in dit werk. Een uitvaart is in de basis hetzelfde, maar het verhaal en de herinneringen zijn anders. Waar ik altijd rekening mee houd, zijn de wensen van de familie. Ik vind het belangrijk om af te tasten wat ze willen, hoe ze het willen en hoe ik daarbij kan helpen. Het belangrijkste vind ik, dat ik er als uitvaartverzorger voor de familie kan zijn. Een lach en een traan gaan in dit proces hand in hand, maar ook een “klik” en wederzijds vertrouwen.

Ik heb voldoende ervaring en denk graag mee hoe we de uitvaart dusdanig vorm kunnen geven, dat het een mooie herinnering wordt. De nabestaanden gaan verder, maar het zijn alleen de herinneringen die ze meenemen.

Iets betekenen voor mensen

Ik wil graag iets betekenen voor mensen, dat komt ook naar voren in mijn werk als geestelijke. Of ik iemand help met een trouwerij, geboorte of overlijden, jaren later zijn mensen je nog steeds dankbaar. Dat doet mij goed en dat is wat mij kracht geeft in dit werk. 

Wilt u meer informatie over Hindoestaanse uitvaarten? Bekijk de mogelijkheden. 

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (070) 346 95 71.