phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Depositofonds

Geld opzij zetten in het CUVO depositofonds

De kosten van een uitvaart zijn natuurlijk erg afhankelijk van uw wensen. Wilt u er zeker van zijn dat er voldoende geld beschikbaar is op het moment dat u of een van uw gezinsleden overlijdt? Dan adviseren wij u om hiervoor tijdig een bedrag opzij te zetten. Dit kan gemakkelijk in het CUVO depositofonds. U kunt op elke leeftijd starten. Er zijn geen medische eisen.

Wat zijn de voordelen van het Depositofonds?

U ontvangt € 250,- uitvaartkorting.

Bij het openen van een depositorekening kan de uitvaartkorting van € 250,- direct op uw depositorekening gestort worden.

De rente die u ontvangt op uw deposito is hoger dan bij de bank.

De rente op uw rekening bedroeg 0,63% over 2020.*

* Het depositofonds is een onafhankelijke stichting, dus geen bank. Het ‘depositogarantiestelsel’ is niet van toepassing. De beleggingen van de Stichting zijn risicomijdend en ethisch verantwoord en hebben een laag risicoprofiel. De stichting maakt voor de beleggingen gebruik van een professionele organisatie.

Geen deelname eisen.

Er gelden geen beperkende voorwaarden voor deelname aan het fonds. Of u 18 of 81 jaar bent, iedereen is van harte welkom. Ook kunt u voor uw (klein-)kinderen een depositorekening openen. De Volharding kan op elke geopende depositorekening € 250,- storten. Het staat u vrij om te bepalen hoeveel u overmaakt, maandelijks, jaarlijks of alleen als het een keer uitkomt. Het bedrag is bestemd voor de uitvaart.

Depositorekening als aanvulling op uw huidige uitvaartverzekering.

Ook als u al een uitvaartverzekering heeft kunt u een depositorekening openen. Bij uw overlijden komt het bedrag vrij om dit naar eigen inzichten te besteden aan uw uitvaart bij CUVO.

U bepaalt zelf hoe u uw geld voor de uitvaart bij CUVO wilt besteden.

U spaart een geldbedrag en niet voor een pakket in natura. U kunt dus zelf bepalen hoe u het geld voor uw uitvaart zou willen besteden bij CUVO. Dat geeft veel mogelijkheden om de begrafenis of crematie helemaal af te stemmen op uw persoonlijke wensen.

Ook uw uitvaartwensen op papier zetten?

Wilt u ook uw wensen voor de uitvaart op papier zetten? Of wilt u advies over hoe u uw uitvaart zou kunnen invullen zodat die aansluit bij uw persoonlijke wensen? Lees dan hier meer over het vastleggen van uw uitvaartwensen.

Bekijk ook de veelgestelde vragen over het Depositofonds en de Voorwaarden van het Depositofonds.

Meld u aan voor het Depositofonds

Wilt u geld opzijzetten in het depositofonds? Meld u direct aan voor het depositofonds.