phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Depositofonds

Voordelig geld opzij zetten in het Depositofonds

De kosten van een uitvaart zijn natuurlijk erg afhankelijk van uw wensen. Wilt u zeker weten dat er voldoende geld beschikbaar is op het moment dat u of een van uw gezinsleden overlijdt? Dan adviseren wij u om tijdig een bedrag opzij te zetten in het CUVO depositofonds. Iedereen is welkom om bij ons een depositorekening te openen, wij hanteren geen maximale leeftijd of medische eisen. Uw gespaarde geld is bestemd voor een afscheid dat helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Wat zijn de voordelen van het Depositofonds?

U ontvangt € 250,- uitvaartkorting

Bij het openen van een depositorekening kan de uitvaartkorting van € 250,- direct op uw depositorekening gestort worden.

De rente die u ontvangt op uw deposito is hoger dan bij de bank

De rente op uw rekening bedroeg 2% over 2023.*

* Het depositofonds is een onafhankelijke stichting, dus geen bank. Het ‘depositogarantiestelsel’ is niet van toepassing. De beleggingen van de Stichting zijn risicomijdend en ethisch verantwoord en hebben een laag risicoprofiel. De stichting maakt voor de beleggingen gebruik van een professionele organisatie.

Geen deelname eisen

Er gelden geen beperkende voorwaarden voor deelname aan het fonds. Of u 18 of 81 jaar bent, iedereen is van harte welkom. Ook kunt u voor uw (klein-)kinderen een depositorekening openen. Het staat u vrij om te bepalen hoeveel u overmaakt, maandelijks, jaarlijks of alleen als het een keer uitkomt. Het bedrag is bestemd voor de uitvaart.

U bepaalt zelf hoe u uw geld voor de uitvaart bij CUVO wilt besteden

U spaart een geldbedrag en niet voor een vooraf vastgesteld pakket. U mag dus zelf bepalen hoe u het geld voor uw uitvaart zou willen besteden bij CUVO. Dat geeft veel mogelijkheden om de begrafenis of crematie helemaal af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Blijft er na de uitvaart een bedrag over? Geen zorgen, het overgebleven bedrag gaat terug naar uw erfgenamen.

Depositorekening als aanvulling op uw huidige uitvaartverzekering

Ook als u al een uitvaartverzekering heeft kunt u een depositorekening openen. Bij uw overlijden komt het bedrag vrij om dit naar eigen inzichten te besteden aan uw uitvaart bij CUVO.

Bekijk ook de veelgestelde vragen over het Depositofonds en de Voorwaarden van het Depositofonds.

Voordelig geld opzij zetten in het Depositofonds

Meld u direct aan voor het Depositofonds.