phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Campagne ‘Leef door in herinnering’

Leef door in herinnering

Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken: het afscheid van een geliefde vriend(in), familielid of kennis. CUVO organiseert een uitvaart om nooit meer te vergeten. Daarin staan de herinneringen aan de overledene centraal. Ze kunnen zomaar een glimlach brengen op een betraand gezicht. Met de campagne ‘’Leef door in Herinnering, het afscheid dat je bijblijft’’ geeft CUVO die herinneringen de ruimte. Wij kiezen met deze campagne bewust voor een positieve insteek. Van groot en afstandelijk naar persoonlijk en dichtbij. Van aandacht naar aandenken.

Herinneringen

Ondanks dat velen liever over het leven praten, is het fijn als je nabestaanden weten wat jouw uitvaartwensen zijn. CUVO ondersteunt daarbij door een warme deken om je heen te slaan en helpt met het creëren en koesteren van mooie herinneringen. En dat laatste is precies wat bij ons in de campagne centraal staat. Door die herinneringen samen met de nabestaanden tijdens bijvoorbeeld een herinneringsavond of met een herinneringsboekje te delen. Ook bieden wij een uitgebreide collectie aan prachtige herinneringssieraden en urnen. Op onze website kun je een condoleancebericht met een persoonlijke herinnering achterlaten. Nabestaanden moeten verder met een lege stoel, maar de overledene leeft op deze manieren door in herinneringen. Die verzachten de pijn en de liefde voor de overledene blijft bestaan.

De campagne is in het leven geroepen in samenwerking met marketing- en communicatiebureau CieremansVanReijn. 

Tram 3 Den Haag Loosduinen - Zoetermeer

Van Den Haag tot Zoetermeer rijdt ook de vernieuwde CUVO tram rond in de campagnestijl.

Monique magazine LEVEN!

Het afscheid dat je bijblijft

Iedereen krijgt er wel een keer mee te maken: het afscheid van een geliefde vriend(in), familielid of kennis. Als nabestaande kom je in een achtbaan van emoties terecht. En dat, terwijl opeens veel besloten en geregeld moet worden. CUVO organiseert een uitvaart om nooit meer te vergeten. Daarin staan de herinneringen aan de overledene centraal. Ze kunnen zomaar een glimlach brengen op een betraand gezicht. In nieuwe editie van Leven! vraagt CUVO aandacht voor herinneringen.