phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Uitvaartwensen vastleggen

Hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen

Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u overlijdt, dan is het voor uw nabestaanden wel heel fijn om te weten wat uw uitvaartwensen zijn. Het op papier zetten van uw afscheidswensen voorkomt veel lastige keuzes op een moment vol verdriet. Het Herinneringsboekje van CUVO helpt u daarbij. Vraag het aan en ontvang het gratis binnen enkele dagen per post of binnen enkele minuten in uw mailbox.

Het persoonlijk herinneringsboekje helpt u nadenken over uw uitvaartwensen

Nadenken over de wensen voor uw laatste afscheid is niet het makkelijkste onderwerp. Daarom hebben wij het Persoonlijk Herinneringsboekje ontwikkeld. Dat helpt om het afscheid vorm te geven op een manier die bij u past. Zo'n persoonlijk afscheid geeft vaak veel troost aan de nabestaanden. Vaak is het een hele geruststelling als u uw uitvaartwensen op papier zet. Bent u al lid bij ons? Stuur een kopie van uw uitvaartwensen naar onze consulenten, dan bewaren we ze bij uw dossier.

In het boekje stellen we u een aantal vragen over wat belangrijk voor u is in het leven. Natuurlijk hoeft u niet alle vragen te beantwoorden. Bekijkt u zelf welke vragen u kunt en wilt beantwoorden. Maar hoe mooi is het als de dingen die belangrijk zijn voor u tijdens het leven ook een plek krijgen in het afscheid.

Hoe mooi zou het zijn als het laatste afscheid passend is bij de manier waarop je hebt geleefd?

Advies over uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek

Krijgt u liever advies over het vastleggen van uw uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek? Wij helpen u graag. In een gesprek over uw uitvaartwensen adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Bel (070) 346 95 71 voor een afspraak.

Wilt u een uitvaart vol traditie of juist iets heel anders? Wat is vooral wel en wat vooral niet de bedoeling. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor begraven of cremeren, de locatie van uw uitvaart, de kist en de muziek. Alles is mogelijk. Ook kunnen wij in het gesprek voor u berekenen wat een dergelijke uitvaart gaat kosten.

Wij denken met u mee zodat het afscheid helemaal naar wens verloopt. Samen met onze consulent kunt u uw wensen op papier zetten.

De consulenten van CUVO helpen u graag
De ledenconsulenten van CUVO
helpen u graag

Uw uitvaartwensen vastleggen?

Ontvang gratis het Herinneringsboekje