phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Het opschrijven van uw laatste wensen

Uitvaartwensen

Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u komt te overlijden, dan is het voor uw nabestaande fijn om te weten wat uw uitvaartwensen zijn. Doordat u uw wensen op papier zet maakt u kenbaar wat voor u belangrijk is. Hierop kunnen uw nabestaande, te zijner tijd, de juiste beslissingen maken bij het vormgeven van de uitvaart. Het Herinneringsboekje van CUVO uitvaartzorg helpt u bij het opschrijven van deze wensen. Vraag het Herinneringsboekje aan en ontvang het gratis binnen enkele dagen per post of binnen een paar minuten digitaal in uw mailbox.

Het persoonlijk Herinneringsboekje helpt u nadenken over uw uitvaartwensen

Nadenken over de wensen voor uw laatste afscheid is niet het makkelijkste onderwerp. Daarom hebben wij het persoonlijk Herinneringsboekje ontwikkeld. Dat helpt om het afscheid vorm te geven op een manier die bij u past. Zo'n persoonlijk afscheid geeft vaak veel troost aan de nabestaanden. Vaak is het een hele geruststelling als u uw uitvaartwensen op papier zet. Bent u al lid bij ons? Stuur een kopie van uw uitvaartwensen naar onze consulenten, dan bewaren we ze bij uw dossier.

In het boekje stellen we u een aantal vragen over wat belangrijk voor u is in het leven. Natuurlijk hoeft u niet alle vragen te beantwoorden. Bekijkt u zelf welke vragen u kunt en wilt beantwoorden. Maar hoe mooi is het als de dingen die belangrijk zijn voor u tijdens het leven ook een plek krijgen in het afscheid.

Hoe mooi zou het zijn als het laatste afscheid passend is bij de manier waarop u heeft geleefd?

Advies over uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek

Krijgt u liever advies over het opschrijven van uw uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek? Wij helpen u graag. In een gesprek over uw uitvaartwensen adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Bel (070) 346 95 71 voor een afspraak.

Wilt u een uitvaart vol traditie of juist iets heel anders? Wat is vooral wel en wat vooral niet de bedoeling. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor begraven of cremeren, de locatie van uw uitvaart, de kist en de muziek. Alles is mogelijk. Ook kunnen wij in het gesprek voor u berekenen wat een dergelijke uitvaart gaat kosten.

Wij denken met u mee zodat het afscheid helemaal naar wens verloopt. Samen met onze consulent kunt u uw wensen op papier zetten.

De consulenten van CUVO helpen u graag
De consulenten van CUVO uitvaartzorg
helpen u graag

Uw uitvaartwensen opschrijven?

Ontvang gratis het Herinneringsboekje