phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Uitvaartwensen vastleggen

Hulp bij het vastleggen van uw uitvaartwensen

Een onderwerp waar u misschien niet zo makkelijk over praat: uw eigen uitvaart. Maar als u overlijdt, dan is het voor uw nabestaanden wel heel fijn om te weten wat uw wensen zijn. Het op papier zetten van uw wensen voorkomt veel lastige keuzes op een moment vol verdriet. Het wensendocument van CUVO helpt u daarbij. Vraag het gratis aan en ontvang het binnen enkele minuten in uw mailbox.

Advies over uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek

Krijgt u liever advies over het vastleggen van uw uitvaartwensen in een persoonlijk gesprek? Wij helpen u graag. In een gesprek over uw uitvaartwensen adviseren wij u uitgebreid over de mogelijkheden. Bel (070) 346 95 71 voor een afspraak. Of maak uw afspraak met dit formulier.

Wilt u een uitvaart vol traditie of juist iets heel anders? Wat is vooral wel en wat vooral niet de bedoeling. Denk bijvoorbeeld aan de keuze voor begraven of cremeren, de locatie van uw uitvaart, de kist en de muziek. Alles is mogelijk. Ook kunnen wij in het gesprek voor u berekenen wat een dergelijke uitvaart gaat kosten. In het depositofonds van CUVO kunt u voordelig geld opzij zetten voor de uitvaart, zonder medische eisen of leeftijdseisen.

Wij denken met u mee zodat het afscheid helemaal naar wens verloopt. Samen met onze consulent kunt u een wilsbeschikking opstellen.

Zet uw wensen op papier

Het is voor veel mensen een grote geruststelling als ze hun wensen op papier hebben gezet. U kunt altijd een afspraak met ons maken voor een wensengesprek (070) 346 95 71 of het gratis wensendocument aanvragen.

Uw uitvaartwensen vastleggen?

Download het gratis wensendocument. Of maak een gratis afspraak met onze ledenconsulent.