phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Begrafenis Rijswijk

Directe ondersteuning bij het regelen van een begrafenis

CUVO verzorgt begrafenissen op verschillende mooie begraafplaatsen in Rijswijk; Oud-Rijswijk en Eikelenburg. De afscheidsdienst kan plaatsvinden op een locatie naar keuze. Als uitvaartcoƶperatie zijn wij er voor u op het moeilijke moment dat u een begrafenis moet regelen. Onze medewerkers zijn zeer betrokken en ervaren en dragen zorg voor een mooie begrafenis in Rijswijk afgestemd op uw wensen. Wilt u melding doen van een overlijden? Dan zijn wij dag en nacht bereikbaar.

Begrafenis in Rijswijk op verschillende mooie locaties

Ons doel is voor iedereen in Rijswijk een mooie en betaalbare begrafenis mogelijk te maken. Dat doen wij op verschillende locaties in Rijswijk. U kunt bijvoorbeeld terecht voor een sfeervolle kleinschalige afscheidsdienst in ons uitvaartcentrum Eikelenburg in Rijswijk, gelegen naast begraafplaats Eikelenburg. Natuurlijk kunnen wij ook een laatste rustplaats verzorgen op begraafplaats Oud-Rijswijk. Heeft u een andere mooie locatie in gedachten voor de afscheidsdienst? Ook dat is mogelijk bij CUVO. Bespreek uw wensen met onze uitvaartverzorgers.

Wij verzorgen een begrafenis of crematie afgestemd op uw wensen. Wij nemen alle tijd voor u, regelen alle organisatorische zaken, denken creatief met u mee en verzorgen een heel mooi en persoonlijk afscheid. Wilt u melding doen van een overlijden? Dan zijn wij dag en nacht bereikbaar.

Het betrokken team van CUVO regelt voor u een mooie begrafenis in Rijswijk

Wij begrijpen dat het regelen van een begrafenis een moeilijk moment in het leven is. Ons team staat dan ook voor u klaar om u op te vangen, uw vragen te beantwoorden en te helpen nadenken over uw wensen voor een mooie begrafenis in Rijswijk. Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een begrafenis? Wij zijn dag en nacht telefonisch bereikbaar.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.