phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Crematie

Directe ondersteuning bij het regelen van een crematie

CUVO kan een mooie crematie voor u verzorgen in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk en het Westland. Als uitvaartcoƶperatie zijn wij er voor u op het moeilijke moment dat u een crematie moet regelen. Onze betrokken medewerkers ontzorgen u zoveel mogelijk en regelen een mooi afscheid afgestemd op uw wensen.

Een crematie in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk of het Westland

Wij begrijpen dat het regelen van een crematie een heel verdrietig moment in het leven is. Ons team staat dan ook voor u klaar om u te ontzorgen, uw vragen te beantwoorden, en te luisteren naar uw wensen voor het organiseren van een mooi afscheid. Dat kan bijvoorbeeld in het mooi gelegen crematorium Haagse Duinen, maar natuurlijk ook bij een ander crematorium in de regio in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk en het Westland.

Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een crematie?

Wij zijn 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. We maken dan een afspraak om bij uw thuis te luisteren naar uw wensen voor de crematie in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk en het Westland.

Er zijn een aantal zaken die CUVO direct voor u kan regelen na melding van overlijden. Er zijn een aantal zaken die u zelf kunt voorbereiden. Wij hebben voor u een handige checklist gemaakt Wat te doen bij overlijden?

Wilt u melding maken van een overlijden?

CUVO ondersteunt u bij alles wat er geregeld moet worden. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.