phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Crematie Zoetermeer

Directe ondersteuning bij het regelen van een crematie

CUVO kan een mooie crematie voor u verzorgen op verschillende locaties in Zoetermeer. Als uitvaartcoƶperatie zijn wij er voor u op het moeilijke moment dat u een crematie moet regelen. De betrokken medewerkers van CUVO ontzorgen u zoveel mogelijk en organiseren voor u een mooie crematie in Zoetermeer afgestemd op uw wensen.

Crematie op verschillende locaties in Zoetermeer

Ons doel is voor iedereen in Zoetermeer een mooie en betaalbare crematie mogelijk te maken. Dat kunnen wij bijvoorbeeld voor u verzorgen bij crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een mooie crematie voor u verzorgen bij crematorium Haagse Duinen in Den Haag. Het team van CUVO staat voor u klaar om u zorgen uit handen te nemen en een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen in Zoetermeer.

Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een crematie in Zoetermeer?

Het team van CUVO is dag en nacht telefonisch bereikbaar voor het doen van een melding van overlijden. We maken dan een afspraak om bij uw thuis alles rond de begrafenis of crematie te regelen. Meer weten over wat te doen bij overlijden? Bekijk dan de checklist van CUVO.

Vragen over cremeren in Zoetermeer? Kom dan gerust naar het inloopspreekuur in het Forum.

Bent u zich aan het oriƫnteren op de kosten van een begrafenis of crematie in Zoetermeer? Wilt u uw wensen voor een persoonlijk afscheid op papier zetten? Kom dan naar het inloopspreekuur in het Forum in Zoetermeer.

Onze medewerkers zijn er iedere vrijdag van 10 - 12 uur om uw vragen te beantwoorden. Meer informatie en tijden van het inloopspreekuur.

Wilt u een overlijden melden? Bel dan altijd naar CUVO. Dat kan dag en nacht.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.