phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Crematie Zoetermeer

Directe ondersteuning bij het regelen van een crematie

CUVO verzorgt voor u een mooie crematie op verschillende locaties in Zoetermeer. Onze uitvaartverzorgers zijn er voor u op het moeilijke moment dat u een crematie moet regelen. Ze ontzorgen en ondersteunen u bij het regelen en organiseren van een mooie persoonlijke crematie in Zoetermeer afgestemd op uw wensen.

Crematie op verschillende locaties in Zoetermeer

Ons doel is voor iedereen in Zoetermeer een mooie en betaalbare crematie mogelijk te maken. Dat kunnen wij bijvoorbeeld voor u verzorgen bij crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer of uitvaartcentrum Leopoldhove in Zoetermeer. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een mooie crematie voor u verzorgen bij crematorium Haagse Duinen in Den Haag. Het team van CUVO staat voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen en een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen in Zoetermeer.

Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een crematie in Zoetermeer?

Het team van CUVO is dag en nacht telefonisch bereikbaar voor het doen van een melding van overlijden. We maken dan een afspraak om bij uw thuis alles rond de begrafenis of crematie te regelen. Meer weten over wat te doen bij overlijden? Bekijk dan de checklist van CUVO.

Nadege Waldekker uitvaartconsulent CUVO Zoetermeer

Vragen over cremeren in Zoetermeer? Kom dan gerust naar het inloopspreekuur in het Forum.

"Iedere vrijdagochtend heb ik inloopspreekuur in het Forum in Zoetermeer. Daar beantwoord ik graag al uw vragen over uitvaarten. Vanwege corona is het spreekuur tijdelijk alleen telefonisch. Belt u mij gerust (070) 346 95 71. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden voor een begrafenis of crematie? Wilt u meer weten over de kosten van een uitvaart? Wilt u advies over het op papier zetten van uw uitvaartwensen? Aarzel dan niet contact met me op te nemen. Dat is kosteloos en vrijblijvend."

Nadege Waldekker
Uitvaartconsulent

 

Wilt u een overlijden melden? Bel dan altijd naar CUVO. Dat kan dag en nacht.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.