phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Uitvaart Zoetermeer

Een uitvaart helemaal naar wens

CUVO kan een mooie uitvaart voor u verzorgen op verschillende locaties in Zoetermeer. Als uitvaartcoƶperatie zijn wij er voor u op het moeilijke moment dat u een uitvaart moet regelen. De betrokken uitvaartverzorgers van CUVO nemen de tijd voor u, regelen direct de belangrijke praktische zaken en organiseren voor u een mooie uitvaart in Zoetermeer afgestemd op uw wensen.

Uitvaart op verschillende locaties in Zoetermeer

Ons doel is voor iedereen in Zoetermeer een mooie en betaalbare uitvaart mogelijk te maken. Dat kunnen wij bijvoorbeeld voor u verzorgen bij crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer, maar ook op iedere andere gewenste locatie in Zoetermeer verzorgen wij een bijzondere uitvaart, of u nu kiest voor begraven of cremeren. Het uitvaartteam van CUVO staat voor u klaar om u zorgen uit handen te nemen en een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen in Zoetermeer.

Heeft u direct hulp nodig voor het regelen van een uitvaart in Zoetermeer?

Het team van CUVO is dag en nacht telefonisch bereikbaar voor het doen van een melding van overlijden. We maken dan een afspraak om bij uw thuis alles rond de uitvaart te bespreken en te regelen. Meer weten over wat te doen bij overlijden? Bekijk dan de checklist van CUVO.

Vragen over een uitvaart in Zoetermeer? Kom dan gerust naar het inloopspreekuur in het Forum.

Bent u zich aan het oriƫnteren op de kosten van een uitvaart in Zoetermeer? Wilt u nadenken over uw uitvaartwensen of uw persoonlijke uitvaartwensen op papier zetten? Kom dan naar het inloopspreekuur in het Forum in Zoetermeer.

Onze uitvaartconsulenten zijn er iedere vrijdag van 10 - 12 uur om uw vragen te beantwoorden. Meer informatie en tijden van het inloopspreekuur.

Wilt u een overlijden melden? Bel dan altijd naar CUVO. Dat kan dag en nacht.

Wilt u melding maken van een overlijden?

CUVO ondersteunt u bij alles wat er geregeld moet worden. Wij zijn dag en nacht bereikbaar.