phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Begraven of cremeren

Een mooi afscheid

CUVO kan u helpen om een begrafenis of crematie te regelen in Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer en het Westland. Wij nemen u daarbij zoveel mogelijk zorgen uit handen en organiseren samen met u een afscheid dat helemaal aansluit bij uw wensen. Wij helpen u met een complete dienstverlening; verzorging en vervoer, rouwdrukwerk, de kist, de muziek, de afscheidsdienst, de catering en de bloemen. Wij denken met u mee en geven net die extra ondersteuning die u nodig heeft.

Begraven of cremeren?

De keuze voor begraven of cremeren is heel persoonlijk. Onze uitvaartverzorgers kunnen met u meedenken of u adviseren.

Begraven

Kiest u voor begraven dan heeft u na de begrafenis een vaste plek om naar toe te gaan en uw dierbare te herdenken. In geval van begraven dient u ook rekening te houden met de kosten voor een graf en de grafrechten.

CUVO verzorgt begrafenissen in de volgende regio's:

Cremeren

Kiest u voor cremeren dan kunt u nadenken over de asbestemming een maand na de crematie. U kunt denken aan een urnengraf, urnennis, verstrooien of thuis bewaren van de as. Onze medewerkers kunnen u hierover alle informatie geven. CUVO kan de crematie volledig voor u verzorgen op verschillende plaatsen in Rijswijk, Zoetermeer, het Westland of Den Haag, bijvoorbeeld bij het moderne Crematorium Haagse Duinen.

Heeft u vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.