phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Speciale lezing door prof. dr. Manu Keirse

Levenslessen over rouw

Spreker prof. dr. Manu Keirse is de rouwdeskundige van Vlaanderen en Nederland. Hij stond aan het roer van ziekenhuizen, gaf colleges en was staatssecretaris in Vlaanderen. Nu komt Manu Keirse op 2 oktober van 19.30 uur tot 21.00 uur naar de Forumbibliotheek voor een speciale lezing in samenwerking met CUVO. Manu Keirse heeft verschillende bestsellers op zijn naam staan zoals Afscheid van moeder, Als je een prille zwangerschap verliest, Helpen bij verlies en verdriet, Helpen bij ziekte en pijn, Later begint vandaag, Stil verdriet en Van het leven geleerd.
prof. dr. Manu Keirse - levenslessen over rouw - CUVO-Forum Zoetermeer

Het gemis gaat nooit over

Manu Keirse is met zijn troostvolle verhalen uitgegroeid tot de rouwdeskundige van België en Nederland. Tijdens deze lezing zal hij ons meenemen in zijn levenslessen over rouw. Rouwende mensen krijgen vaak te horen: ‘Heb je het nu nog niet verwerkt?’ Maar hoe moet dat dan? Men verwacht dat het je niet meer bezighoudt, dat je er niet meer aan denkt. Het woord ‘verwerken’ impliceert dat iets voorbij is. Het gemis komt terug op alle kruispunten van het leven. Het gaat nooit over, maar hoe moet je ermee omgaan? Manu Keirse gelooft niet meer in rouwverwerking. ‘Je kunt hoogstens een verlies overleven.’

Leer belangrijke levenslessen over rouw voor jou en jouw omgeving

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met verlies. Het is onvermijdelijk. Zelfs als het je nog niet is overkomen, ken je vast iemand met verlies of verdriet. Kom naar deze lezing en leer belangrijke levenslessen voor jou en jouw omgeving.

De lezing van Manu Keirse kun je online op het digitale platform van de bibliotheek volgen.Reserveren van een kaartje is noodzakelijk.

De kaartjes voor in de zaal zijn uitverkocht.

Kaartjes kan je bestellen aan de balie van Forum Zoetermeer of op de website
www.forumzoetermeer.nl/activiteiten onder de zoekterm ‘Keirse’.

Kaartje reserveren

Reserveer je online kaartje bij Forum Zoetermeer. Zoek op Manu Keirse. Maak je keuze voor online toegang.