phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark

Kinderuitvaart

Herinneringen maken waar de toekomst stopt

En dan sta je voor de niet te bevatten opgave om het afscheid van je kind te regelen. Een kind verliezen is het grootste verdriet in het leven. Het is belangrijk om samen op een mooie manier afscheid te nemen. Een afscheid dat een mooie herinnering wordt waaruit je in de toekomst kracht kunt putten. Wij nemen de tijd voor jullie verhaal en luisteren naar jullie wensen.
Te mooi, te lief, te vroeg..
We zijn zo trots dat we jouw papa en mama mochten zijn
Ik was zo blij dat ik jouw grote broer was
Opa en oma gaan jou ook heel erg missen
(Tekst op het kaartje van Daan)

Een kinderuitvaart samen met een gespecialiseerde uitvaartverzorger

CUVO, actief in Den Haag, Zoetermeer en Rijswijk, heeft een team uitvaartverzorgers gespecialiseerd in kinderuitvaarten. Wij zijn professionele uitvaartverzorgers met levenservaring en gespecialiseerd in ritueelbegeleiding. Wij hebben veel ervaring in het verzorgen van uitvaarten van (stilgeboren) baby's, kinderen en tieners. Wij begeleiden ouders met aandacht voor ieder detail om een mooie herinnering te creëren waarin verdriet en liefde samenkomen. Peggy en Monique maken deel uit van ons team kinderuitvaartspecialisten.

Wij nemen alle tijd voor jullie

Wij nemen alle tijd voor emoties en helpen met praktische keuzes. Wij begeleiden stap voor stap, in het tempo van de ouders. Wij geven ouders alle ruimte om zoveel mogelijk zelf te doen. Wij denken creatief mee om het afscheid heel persoonlijk te maken, van een klein en intiem afscheid thuis tot een grote sfeervolle uitvaart op een speciale locatie in Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk of omgeving.

Ook broertjes en zusjes & opa’s en oma’s erbij betrekken

Wij betrekken broertjes en zusjes bij het afscheid en steunen ook opa’s en oma’s tijdens deze moeilijke periode. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk dat is. Indien gewenst onderhouden wij ook de contacten met de school en/of de sportclub en stemmen af hoe we die het beste bij het afscheid kunnen betrekken.

Als opa en oma heb je dubbel verdriet
"We voelden het verdriet van onze dochter en het verdriet voor het verlies van onze kleindochter. Als ouders en grootouders voelden we ons compleet machteloos en gebroken. Wij werden heel erg bij het afscheid betrokken, dit heeft ons veel kracht gegeven. Zelfs in de nazorg werd er aan ons gedacht."
(Opa en Oma van Anne-Lotte)

Contact met onze kinderuitvaartspecialisten

Willen jullie contact? Of hebben jullie nog vragen? Vraag naar onze kinderuitvaartspecialisten. Jullie kunnen ons telefonisch bereiken (070) 346 95 71 of via de mail info@cuvo.nl.

Hebben jullie vragen?

Neem gerust contact met ons op. Vraag naar onze kinderuitvaartspecialisten.