phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Uitvaartkosten berekenen

Eenvoudig de kosten berekenen met onze calculator

Wat kost een uitvaart eigenlijk? Dat is helemaal afhankelijk van wat uw wensen zijn, of u kiest voor begraven of cremeren, waar er afscheid wordt genomen, hoeveel mensen er aanwezig zijn, maar ook andere keuzes zijn bepalend voor de totale uitvaartkosten. Met de CUVO Calculator kunt u eenvoudig een berekening maken en deze bewaren. CUVO is helemaal transparant over alle kosten. De begroting wordt bij een uitvaart altijd vooraf met u doorgesproken.
Kosten van de uitvaart gemakkelijk berekenen? U doet het met de calculator van CUVO. Naar de uitvaartcalculator
Wat kost een uitvaart? Vul de calculator in en u heeft een indruk.

De kosten van een uitvaart kunnen sterk verschillen afhankelijk van de keuzes die u maakt. CUVO heeft altijd als doelstelling voor iedereen een goede uitvaart mogelijk te maken. Dat is waar onze coƶperatie ooit voor werd opgericht. CUVO hanteert dus scherpe tarieven en wij zijn helemaal transparant in de kosten. Vooraf spreken wij altijd met u de begroting door.

Maatschappelijk bijdragen

CUVO is een coƶperatie zonder winstdoel. Met de inkomsten worden maatschappelijke doelen gerealiseerd. Dat doen wij via De Volharding. Op deze manier ondersteunen wij de mensen die dat nodig hebben.