phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Alwin van Ravenswaay

-
Het laatste restje zelfrespect
dat je een mens moet laten.
Dus, als het zover is
laat mij dan thuis
Dat jij niet op bezoek komt,
maar d’r bent.
Gewoon zoals altijd
Mijn eigen bed, mijn eigen huis,
vertrouwd, bekend.
En jouw intensive care.

Nooit vragen, nooit klagen
alles altijd zelf dragen.
Alles komt goed

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op vrijdag 12 mei van 18.30 tot 19.15 uur.


De plechtigheid voorafgaande aan de crematie wordt gehouden in de aula van crematorium Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op maandag 15 mei om 15.00 uur.


Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid voor een samenzijn in de ontvangkamer.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Alwin van Ravenswaay

Deel deze pagina
Mijn herinnering aan Alwin

Mijn herinnering aan Alwin is vanuit de kindertijd, de zomervakantie's in Italië bij het Lago Maggiore. Het was voor ons daar een hele leuke tijd. Alwin altijd samen met Nadia. Twee blonde koppies altijd naast elkaar. Zo zie ik ze nog steeds voor mij.

Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies!

Carin Jakobi -Vromans
Vaarwel beste vriend.....♡

Mijn herinneringen aan Alwin zijn er teveel om hier te kunnen opschrijven, het zou een dik boek worden. Alwin en ik kende elkaar al ruim 45 jaar en zijn samen opgegroeid. We hebben samen onze jeugd doorgebracht en hebben heel veel beleeft en meegemaakt. Het was een hele mooie tijd samen, voor mij echt iets om vaak aan terug te denken. Alwin was een trouwe goede vriend die er altijd voor iedereen was. Door dik en dun in goede en in slechte tijden Alwin was er. Bedankt Alwin dat je altijd zo een goede vriend bent geweest. Ik zal je heel erg gaan missen.                                                                                                                  ......Untill we meet again..... ♡

Rob & Jolanda
Aliwn mijn zwager

Alwin, Allie, Lange zo noemde ik jou.

Ik weet nog goed de eerste keer dat ik jou leerde kennen.

Dat was op de haagse courant, Ik had een krante wijk genomen en daar was jij met je lange krullende haren je shacky en je laarzen in het zwaart gekleed. Jij leerde mij de kranten tellen en in de tassen doen en hoe ik mijn wijk moest lopen. Na 2 weken en een regen van klachten heb je me ook weer de naar huis gestuurd. Toen mijn zusje 13/14 ging ze ook de kant lopen. en werd ze smoor verlieft op jou. Eerst was ik er op tegen mijn zusje mijn een jongen die vijf jaar ouder is. Gaat niet gebeuren. Toch hield cathelijn het vol.En daar bloeide toch iets heel moois uit. Een zwager/vriend voor het leven en 2 prachtige kinderen. in die tussen rijd heb ik jou mogen leren kennen.EN hoe de eerste avond dat ik mee mocht drinken op jou kamer was ook meteen de laaste. Ik heb bij jou ouders de hele galerij onder gekost en mijn moeder moest me op halen kon zelf niet mee lopen. En jij kon de volgende dag de gallerij poetsen. sorry ,van je aan staande schoon famlie moet je het hebben.hahahaha. Maar als snel kon jij me terug pakken toen je hoorde dat ik bij Ford Wilton stage ging lopen, Want daar werkte jou vader Dik. Jij zei tegen mij zal hem jou wel een goed aan laten pakken. Dat heb ik geweten bij de 2de dag stage had Dik me al te pakken. door mij een vonkel regen van van bougie vonken. hij pakte de kabel van een bougie af en hield zijn vinger bij mij oor en daarna pakte hij mij vast. Daar stond ik te dansen springen op de werkvoer. 

Ook op een dag stond ik voor mijn slaapkamerraam en keek naar buiten zag toen iemand mijn fiets op pakken dus ik naar beneden gerent en alwin vroeg wat is er iemand jat mijn fiets en ik rende naar buiten om de hoek hield ik de man aan en zie das mijn fiets en keek mij raar aan en zei o dacht dat het de mijnen was op dat moment kwam allie de hoek omzetten nog op zijn sokken en zei HE want mot dat hier. die man zag allie en zetten het meteen op het lopen.Wie zou dat niet doen eerst zń kein vent als ik en dan Alwin 2 koppen groter. Hij zei het moet niet gekker worden.

Ook toen Alwin deze stond te vechten tegen deze kut ziekte stond hij vvor je klaar zo hadden we cat verhuis en waren we een lamp aan het ophangen in de slaapkamer maar zagen niets dus ik pakte mijn felle led lamp en scheen voor hem bij. hij schok en zei tering schok me rot dacht even dat ik er geweest was, ik zie het licht. Deze zelf toen hij er tegen aan het vechten was heeft het zijn humor niet weg genomen. 

Hij was een zwager en vriend 

Alle goede mensen gaan het eerst zeggen ze altijd 

Nou lange jij bent het bewijs 

on till we meet again Jeroen

 

 

 

 

 

Jeroen Angevaare