phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
aa
bb

Epje Maria Streekstra - van Willenswaard

-
Ons resten geloof, hoop en liefde,
deze drie,
maar de grootste daarvan is de liefde.

1 Korintiërs 13:13

Uitvaartinformatie

Onze moeder is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, alwaar geen bezoek.
Het afscheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium
Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op zaterdag 30 juli om 16.15 uur.
Aansluitend is er gelegenheid om samen te komen in de koffiekamer.

Onze moeder hield heel erg van bloemen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Epje Maria Streekstra - van Willenswaard

Deel deze pagina
Beste familie van onze lieve oppas oma van 35 jaar geleden,

Wij condoleren jullie hele familie met het overlijden van " Oma Streekstra". Zo noemden wij haar. Ze kwam bij ons thuis in Den Haag oppassen toen onze kinderen ongeveer drie( Noortje) en een( Sybren) waren. Ze kwam ' solliciteren' met opa Streekstra, die niet zo enthousiast was, maar zij wilde het graag. Ze was een heel goede vervangster voor onze eigen opa's en oma' s die ver weg in Friesland woonden. Ze heeft niet eens zo lang opgepast, maar elk jaar bleven we kerstkaarten sturen en zo een beetje op de hoogte. Haar kaarten waren helemaal volgeschreven in een prachtig fijn handschrift en gingen van begin tot eind over de kinderen en de kleinkinderen, waar ze zo trots op was. Dat hebben we zo 35 jaar gedaan. De laatste keer hebben we nog foto's van onze kinderen en kleinkinderen gestuurd per app , maar ze herkende er niets meer in, wat niet vreemd was na zoveel jaar. We wensen jullie allemaal een mooi afscheid met veel fijne herinneringen. Allen sterkte gewenst bij het verwerken van jullie verlies. Erg bedankt dat jullie het ons hebben laten weten. Anders zouden we vergeefs hebben uitgekeken naar haar kerstkaart. Hartelijke groet van Peter en Tina Huisman. 

Familie Huisman
Lieve tante Ep

Als tante van Peter kwam je pas later in mijn leven. Wij zagen elkaar niet zo vaak, maar als dat wel het geval was, was je altijd vol interesse over hoe het met ons ging. Wanneer het begon, weet ik niet meer. Maar met mijn verjaardag kreeg altijd een kaart van je met dat prachtige handschrift. Voor mij was het altijd het moment om je terug te schrijven en iets te melden over de laatste ontwikkelingen. En Peter voorzag je van tijd tot tijd van foto’s over ons leven hier. Ondanks de afstand bleven er op die manier altijd lijntjes tussen ons lopen. Het is jouw kwaliteit dat dat gebeurde en in stand bleef. Onlangs was ik jarig, deze keer zonder een kaart van jou. Eerder is het een keer voorgekomen dat je kaart later kwam, je schreef er toen bij hoe dat kwam. Dat ben ik al weer vergeten. En natuurlijk dacht ik nu, wie weet. Maar deze keer komt je kaart niet meer en is dit mijn laatste kaart aan jou. Lieve tante Ep, het was een voorrecht om jou in mijn leven gehad te hebben. Zo’n mooi mens 💚

Mariet
Afscheid

Lieve Oma.

Ja jij was ook als een oma voor ons ondanks onze leeftijd en geen

familie in zekere zin maar toch geworden in de jaren die wij elkaar kennen

ook wij zullen je missen en blijven herinneren als een lieverd want dat was

je naar een ieder vooral naar de kinderen en kleinkinderen je oogappels

en terecht daarom verdien je een goede plek in

de hemel rust in vrede.  Tonnie en Bob

Fam.B.Kientz
Tot ziens tante Ep

We zullen het missen, die gulle en blijde lach, het relativeren en overal de humor van inzien. Die kordate tante. Die tante met aandacht voor ons allen. Elke verjaardag en met kerst een persoonlijke kaart. Zelfgemaakt en met een uitgebreid verhaal erop. 
We zijn dankbaar dat we haar zolang gekend hebben.

 

Hans en Henriette