phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Gerda Kempenaar - Friskes

-
Ziek en toch sterk was je
Je wilde, je kon ons niet achterlaten
Wij hier en jij al boven
Wij houden van je

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van CUVO uitvaartzorg, Eikelenburglaan 5 te Rijswijk, op maandag 15 mei van 20.00 tot 20.45 uur.


De afscheidsplechtigheid vindt plaats op woensdag 17 mei om 10.30 uur in de aula van begraafplaats Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 te Rijswijk.


Aansluitend zullen wij Gerda naar haar laatste rustplaats begeleiden.


Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Gerda Kempenaar - Friskes

Deel deze pagina
Rust zacht lieve Gerda

Beste familie,

We leven met jullie mee bij het overlijden van Gerda en zullen haar nooit vergeten. In haar leven dat getekend werd door ziekte, was zij een bewonderenswaardig sterke vrouw. Ons hart is vol droefheid maar we vinden troost bij de gedachte dat ze weer herenigd is met haar Fred.

Frits en José Kerkhoff uit Roermond
Rust zacht lieve Gerda

Lieve familie van Gerda

Fred en Gerda leren kennen via de zorg. Wat een bijzondere lieve mensen, mensen met een hart van goud die je niet vaak tegenkomt. Gerda, die zo ziek was maar altijd belangstellend naar een ander toe. Hoewel wij bijna geen contact meer hadden ben ik haar nooit vergeten, ze heeft heel veel indruk op mij gemaakt. Ondanks haar ziek zijn bleef zij een sterke vrouw. Ik zal haar altijd blijven herinneren als een lieve warme vrouw. Ik wens de familie heel veel sterkte toe de komende tijd. 

Josje Van Bommel

Lieve zus,

Met pijn in ons hart hebben we afscheid van je moeten nemen.

Vol bewondering kijk ik terug op het leven wat je hebt gehad, en de nodige ziektes die je hebt meegemaakt. Je klaagde nooit en wist er altijd weer bovenop te komen.

Rust zacht lieve zus🥰🕯️

Joop Friskes
Dag lieve zus

Dat was ons laatste bakje koffie.

Ondanks dat je het zwaar had, hield je de humor er in, maar de koek was op.

Rust nu maar uit, je hebt genoeg gestreden.

Je bent nu weer bij je lieve mannetje.

Zal je vreselijk gaan missen.

 

Hennie Friskes
Rust zacht lieve Gerda

Beste familie,

Heb Fred en Gerda leren kennen zo 20 jaar geleden met een renovatie project toen ze nog in de kleuren buurt woonden, ik liep daar als elektricien, en fred was bezig alles spik en span te maken voor ze meisje, zei hij die toen in het ziekenhuis lag.

Wij hadden zo'n goede klik dat ik besloot om hun met diverse klusjes te helpen, en heb dat tot aan de martin campslaan altijd met veel liefde gedaan.

Gerda was een enorm sterke vrouw zoals ik haar meemaakte, wist precies wat ze wou, hield van orde en netheid ondanks haar vele problemen, ze had humor en ik kon bij hun altijd mezelf zijn want het voelde altijd vertrouwd.

Elk jaar trouw een kerstkaart die ze vol liefde zelf maakte, zowel fred als Gerda waren 2 super lieve mensen met het hard op de goede plek, ze zijn nu weer gelukkig samen, ik wens jullie veel sterkte toe met dit verlies🤗  

 

Henk en jeannette van der hoeven.
Lieve zus

Wat heb jij een strijd geleverd in jou leven veel ziek geweest heb heel veel respect voor jou. Je bent nu weer bij Fred en nooit geen pijn meer en ook geen benauwdheid meer. We zullen jou heel erg gaan missen lieve Gerda. Rust zacht voor altijd in ons hart ❤️❤️🙏🙏

Ilona en Maurice