phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Hans Zonneveld

-
De leegte zonder jou
is met geen pen te beschrijven.
De leegte zonder jou
zal altijd bij ons blijven.
Maar veel fijne herinneringen
verzachten onze smart.
Voorgoed uit ons midden,
maar altijd in ons hart.

Uitvaartinformatie

Hans blijft tot de dag van de uitvaart in uitvaartcentrum Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 te Zoetermeer, waar er op woensdag 18 januari van 18.30 tot 19.15 uur gelegenheid is tot afscheid nemen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Hans Zonneveld

Deel deze pagina
Dag Hans

 

Na een lange tijd opweg naar herstel kwam jouw onverwachte overlijden.

Wat zal een ieder die jou gekend heeft je missen .

Ik heb je leren kennen als een heel aimabel mens . 

Ik wens iedereen uit jouw omgeving heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies !
 

Yolanda Bodewitz
Condoleance

Via deze weg willen wij de nabestaanden van Hans Zonneveld Condoleren met het verlies. Wij hebben Hans leren kennen als een warme persoonlijkheid op het werk van TDH. Wij wensen u veel sterkte toe voor nu en in de toekomst.  Mvg cees en renee schellevis. 

Familie schellevis.
Till we meet again! ❤️

Lieve, lieve Hans

Woorden schieten mij nu even tekort, maar één ding kan ik volmondig zeggen! Wat ben ik blij en ontzettend trots dat ik jou als mens heb mogen kennen! Ruim dertig jaar maakte je deel uit van mijn/ons leven en ik zal onze gesprekken over van alles en nog  zo enorm missen! Maar weet lieve Hans je hebt een heel speciaal plekje in mijn hart, en wat ik in mijn hart bewaar zal ik nooit en te nimmer kwijtraken!  Till we meet again! ❤️🙏🕯

Samia Meurer

Dag Hans,

Respect  en dank

Dag Hans

bert van alphen
Een fijne vent

Heb Hans heel dichtbij meegemaakt bij de SWOS en ook in andere functies. Hans was altijd bereid om mensen een "kans" te geven ongeacht verleden of afkomst. Als ik hem de laatste tijd sprak over de wijkvereniging en mijn plannen daarmee, zei hij altijd, wat fijn ga ervoor.! Een voorbeeld voor mij en vele andere die mens zijn centraal willen stellen. Trots hem gekend te hebben en met hem te hebben kunnen werken. Rust zacht. 

Ben Hagenaar
Meester Hans

2 kindjes hier thuis direct in tranen na het bericht van zijn overlijden. Meester Hans was een lieverd en zal erg gemist worden. 
 

Sterkte gewenst aan de familie, vrienden en collega’s. 

Familie Groos
Dag Hans die altijd voor iedereen klaar stond

Hans Zonneveld is de man die eigenlijk een standbeeld verdiende in de Schilderswijk. Hoe hij het geregeld had in buurthuis de Burcht in de Stortenbekerstraat was een voorbeeld voor velen. Hij had hart voor de zaak of het nu jongeren, kinderen of  ouderen waren. Hans heette ze altijd welkom en hield mensen wel er aan dat altijd afspraak ook een  afspraak is. Het woord vertrouwen past dan ook helemaal bij Hans.

In 1975 heb ik Hans als collega leren kennen. Wat een fantastisch mens. Rond 2010 had ik een afspraak met de heer Zonneveld. De voorzitter van Terres des Hommes. Toeval of niet maar dit was Hans en waren we ineens buren. Hij in het pand van Terres des Hommes en ik wijkmanager van de wijkpost in Buytenwegh. Deze hernieuwde kennismaking heeft wederom geleid tot een vruchtbare samenwerking voor de inwoners van Buytenwegh en voor het winkelcentrum. Ik en namens vele mag ik zeggen dat we Hans daar zeer dankbaar voor zijn.

Ik wens de naasten van Hans heel veel sterkte toe met dit grote verlies.

 

 

Peter Collignon
Dag Hans,

Beste familie van Hans,

Wij hebben Hans goed leren kennen als de voorzitter van Terre des Hommes in Zoetermeer, Hij was altijd heel vriendelijk en betrokken bij wat er in de winkel gebeurde. Maar zeker ook bij ons als vrijwilligers.

Wij wensen u heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

Met vriendelijke groet,

Ria, Diana, Olga, Astrid, Elly, Dini, Yolanda en Lida.

Lida Bodewitz
Hans bij het 30-jarig bestaan van de winkel van Terre des Hommes
Astrid
Dag Hans

Via de Vrienden van Buytenwegh werkten wij enige jaren samen aan verbinding in de buurt. Je was een stille kracht, een monument met ruime staat van dienst. Ik was nieuw en bleu, maar je hielp mij graag. 

Ook over boeken(verkoop) spraken wij veel en ondanks je broze gezondheid bleef je activiteiten bezoeken. 

Nu ben je er niet meer. Maar toch ook wel. In gedachten.

 

Mijn medeleven voor alle nabestaanden. Hans was een grote stille kracht.

 

Johan
Dag Hans

Het waren mooie jaren en goede herinneringen aan de tijd van onze samenwerking in de Schilderswijk. Jij was de jaren vooruit in het denken dat onderwijs en welzijn samen moesten optrekken om de achterstanden in de Schilderswijk van de jaren 70 en 80 aan te pakken. Samenwerken, grenzen verleggen en bergen verzetten voor een betere toekomst van kinderen. Jij was voor mij het grote voorbeeld van iemand die dacht  in kansen. Heel veel kinderen in de Schilderswijk zijn jou dankbaar voor jouw grote inzet en de betere toekomst die je voor hen hebt mogelijk gemaakt. Jij hebt werkelijk ‘een steen in de rivier gelegd, waardoor de rivier beter stroomt’. Lieve Hans, bedankt voor de vele mooie gesprekken in onze jonge jaren en ook dank namens al de leerlingen en collega’s van de Stortenbekerschool. Jij bent en blijft die kanjer die leiding gaf aan Buurthuis De Burcht en vooral een bijzonder en lief mens.

Albert van der Zalm (oud-directeur Stortenbekerschool)

 

Albert van der Zalm
Helaas

We hadden nog steeds contact zij het minder. Het elkaar zien was na het opheffen van de Wijkbus, bestuur jij, Dirk en ik, nog heel sporadies. We hebben fijn samengewerkt in de Schilderswijk, Wijkbus en de keet van Woonwagenpark Viaduck.

Vind het fijn om jou gekend te hebben.

Rust zacht Hans,

Jaap

Jaap van Tuyn
Dag Hans

Hans, aan jouw hand mocht ik in de jaren 90 mijn eerste meters maken in het echte welzijnswerk bij de SWOS. Een hele mooie tijd in de Schilderswijk waarin ik veel van je heb geleerd. Bij jou telde iedereen mee en mocht iedereen ook meedoen. Vooral kijkend naar wat mensen wel konden was je je tijd vooruit en heb je het verschil gemaakt. Later ook samengewerkt in Laak. Ik op de inhoud en jij op het beheer. Wederom een goede tandem. Ik kijk dan ook terug op hele fijne jaren met jou als collega naast mij. Heel erg bedankt hiervoor. 
 

Heel veel sterkte voor de familie en vrienden.

Ben Ket

Ben Ket, oud collega SWOS
Meester Hans

Wat wordt u gemist, meester Hans. En uw altijd goede humeur en geduld. Beiden kwamen goed van pas bij de vele uren oefenen met lezen die u heeft begeleid. Dankuwel daarvoor. 

Veel kracht gewenst voor iedereen die u mist.

Familie Swan
gecondoleerd

Alle nabestaande gecondoleerd met dit heengaan.Hebben hem meegemaakt als voorzitter van Terre des Hommes.Een geweldig mens is heengegaan.Moge hij rusten in vrede.

Corrie en Ben turfboer
Dag lieve hans

Lieve Hans,

Ik, als jaren al jou pedicure vond het altijd fijn als je kwam om je voeten te laten verzorgen. De gesprekken waren mooi en betekende veel voor mij. Zo heerlijk rustig en vol bewondering praten over je familie en kinderen op school. Wat zullen ze je gaan missen!

Honderden klanten in mijn bestand maar jij was daar altijd een lichtpuntje in. Ik ga je missen.

Voor de familie gecondoleerd en veel  kracht en sterkte met dit grote verlies.

Lieve groet, Muriel de Gunst

Muriel de Gunst (pedicure)
Dag Hans

Hans, zo ziek zijn, en er dan weer bovenop komen, ja dat was bijna gelukt..

Ik hoop dat je "overgaan"  zacht is gegaan en je nu in hemelse sferen verkeert...wij weten het niet, jij maakt het nu eventueel mee.

Wat zullen je geliefden jou missen! En in de tdh winkel zal je naam nog veelvuldig vallen.

Familie en nauwbetrokkenen wil ik recht uit mijn hart condoleren.

joke vB.

Joke van Ballegooijen-Verzuu
Beste Hans

Hans dit kwam ff binnen zeg, we hebben al jaren geen contact, maar ben je nooit vergeten. Rust zacht en gecondoleerd voor alle nabestaanden.

Sandra