phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
OMSLAG
vierkant

Harry Meurer

-
Ziek en toch sterk was je
Je wilde, je kon ons niet achterlaten
Wij hier en jij al boven
Wij houden van je

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het uitvaartcentrum van CUVO uitvaartzorg, Eikelenburglaan 5 in Rijswijk,
op donderdag 23 februari van 18.30 tot 19.15 uur.
De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal worden gehouden in de aula van crematorium Eikelenburg,
Eikelenburglaan 7 in Rijswijk, op vrijdag 24 februari om 13.00 uur.
Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.
Al uw herinneringen aan Harry zijn ons meer dan dierbaar.
Wij stellen het dan ook op prijs als u deze, maar ook foto’s, met ons zou willen delen op www.cuvo.nl/condoleren

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Harry Meurer

Deel deze pagina
Militairen bokswedstrijd

Wat mij nog steeds in herinnering staat , dat ik naar zijn militairen bokswedstrijden ging kijken .Ik was erg onder de indruk van zijn verwoestende rechtse , in die tijd trokken we veel op ook het vissen .

 

Joop Piket
Boottocht en bowlen

Een leuk verhaal.samen met Fred,Bob en harry een weekend gaan vissen met de boot.Harry was bezig met de boot van de trailer af te halen.Op het moment dat hij de helling af loopt glijd hij met kleren en al zo de helling af het water in.En het weekend was nog niet eens begonnen.Serieus dat ie begon met vissen probeerde we een kleine bbq in elkaar te zetten zo geconcentreerd waren we dat we de schroeven aan de verkeerde kant hadden geplaatst.Dag zeiden we kopen erop de fik er in.

Bowlen was een hobby wat hij ook graag deed en fanatiek.vrijdag was hij heel erg geconcentreerd aan het gooien en probeerde alles uit alles te halen in zijn worpen. Het was een gezellige vent waar ik altijd wel goed mee kon praten.

Ome Harry het ga je goed.en tot ooi

 

 

 

patrick doorschodt
Proost, Je broer Eric

DEN HAAG 19 feb. 2023

Beste Harry,

We kennen elkaar al 58 jaar. Het gekke is, dat juist mijn herinneringen uit mijn eerste levensjaren, mijn beeld van jou voor altijd bepaald hebben.

Dat begon al met een foto van jou als “Cowboy kleuter” in ons rode fotoboek.

Ik vroeg me altijd af hoe jij het, zo jong al, tot Cowboy had weten te schoppen.

Mijn stoere broer, de avonturier, de militair, de diepzeeduiker, de bokser, de beschermer, de verhalen over jou, hoe jij als jochie graag kattenkwaad uithaalde. Dat “iedereen” in de straat jouw naam scandeerde toen ze je nodig hadden met Kerstbomenjacht.  Je kampeeravonturen met jouw vrienden Brammetje en Japie, het klinkt allemaal als een spannend jongensboek.

Pingpongen in de kelder onder jouw werk aan het Zieken.                   

Mijn grootse vis ooit, heb ik samen met jou in de Laak gevangen. Ik was een jaar of tien. Een zwart wit foto is daar een herinnering aan, ik stond daar op de Laakkade met dat monster in mijn armen en mijn gulp stond trouwens open.

Waar haalde je trouwens die camera ineens vandaan? Ik kan je dit soort vragen helaas niet meer stellen.

Kortom dit soort herinneringen maken mij blij.

Zolang ik jou blijf herinneren, zo springlevend zal je voor mij altijd zijn.

 

Proost, mooie Distelvink

Je broer Eric

Eric
Fiets

Harry weet je nog dat je jouw fiets ging repareren in de garage en je ging laten zien hoe je de fiets omhoog moet hijsen? wat gebeurde er: fiets en al naar beneden boven op Harry en ik zeg: dat doe je goed handige Harry (hij lachen). 
 

Dag ome Harry 

Fons
Verjaardagen

Lieve ome Harry 

Mijn herinneringen aan jou zijn vooral de verjaardagen bij mijn vader waar je altijd even een praatje met me kwam maken en hoe je de laatste jaren ook altijd grapjes met Ryan maakte… het maakt me erg verdrietig als ik besef dat je daar nooit meer zult zitten als ik kom, maar ik hoop dat je nu rust hebt en vanaf boven toch een beetje bij ons bent als er weer een feestje is …. 

Miranda en Ryan
Sterkte

Gecondoleerd en heel veel sterkte.

Collega van Harry, Ingenieursbureau Den Haag

Jai Jankie
Sijsies lijmen!

 

Harry, wat een prachtige herinneringen heb ik aan jou, dat wij naar jouw landje gingen om daar sijsies te lijmen, ik wist niet eens wat het was maar jouw uitspraak maakte alles goed. De sijsies lijmden niet best. Maar de lol was groot toen wij vanuit het kippen/duivenhokje wat je op het landje had keken of er sijsies op de lijmstokjes kwamen zitten. Wat natuurlijk niet gebeurde Net als die enorme vissen die we altijd gingen vangen! Bedankt voor deze geweldige herinneringen die we zoveel jaar met elkaar hebben kunnen maken!

Ik zal je zeker zeer ernstig missen Har!

Harry Leever
Mijn laatste groet

 

Helaas moet ik nu al afscheid nemen van jou.

Op een veel te jongen leeftijd, met nog zoveel ambities die je had.

Volgende week zou jij 74 jaar geworden zijn, zelfs dit heb je niet kunnen halen.

Ik ben wel blij dat je van veel leed bespaart bent gebleven.

Je bent te vroeg het laantje uit gegaan, jou woorden te gebruiken.

Dus ik ga het laantje uit? ; dat is wat je tegen de arts zij, toen hij zij, dat hij je niet meer kon genezen.

En de woorden gebruikte;  het zij zo.

je was heel sterk, maar de ziekte had helaas van je gewonnen.

Ik heb veel met je opgetrokken.

Op jonge leeftijd mocht ik al mee kamperen, in de vrije natuur samen met jouw gabbers Bram Overduin en Jaap Borsboom. Zaterdags nadat ik in de bakkerij had gewerkt, met de tentzak op mijn rug, per trein, naar de zandafgraving in Maarn. In het donker door het bos, een half uurtje lopen van het stationnetje. Ik was nog 15 en jullie al 18 jaar. Wat was dat een avontuur. 

Ook ben ik samen met die ouwe en ome Joop naar bokswedstrijden van jouw wezen kijken toen je in militaire dienst zat.

We hebben ook veel samen aan de waterkant gezeten of in ons bootje, lekker vissen. een stukje land gehad met kippen , konijnen en duiven

Ieder jaar een viswedstrijd met de personeel vereniging van jouw werk.

De Badmintonvereniging met Harrie Smaal en Ton Kuiters.

Samen vogeltjes gehouden en gekweekt.

BCGW, de Bowling club, waar jij 35 jaar in het bestuur had gezeten.

Bowlen en Biljarten bij de gepensioneerde vereniging.

Ja… helaas dat kan niet meer, heel jammer.

Ik weet nog zoveel te vertellen over ons, maar dan ben ik voorlopig nog niet klaar.

Ik was altijd trots op mijn grotere broer geweest.

Mijn laatste groet. Ik zal je missen.

 

Je broer Fred
Gezellige man

Ik ken Harry als een fidele collega, altijd klaar om te helpen. En altijd met een geintje. Een hele gezellige lieve man waaraan de ondeugd af te lezen was. Net als ik een bekende van het Laakkwartier. Ik ben blij dat hij nog een tijdje van zijn pensioen en zn vogels heeft kunnen genieten. Familie, sterkte met het verlies van deze goede mens. 

Jan Verburg
Avondjes

Harry al 30 jaar mijn zwager geweest en de avondjes met Bram,Ria,Jaap en Joke en de familie natuurlijk.De verjaardagen bij ons thuis jullie waren er ook altijd bij.Je kon wel eens mopperen maar Harry ik ga je missen.Er is je wel een hoop bespaard gebleven.

Rust zacht Harry.

Gianna Meurer
Vriendschap

Vriendschap.

Wij ontmoeten,elkaar 2e klas lagere school bij juf betsema jonges in het kattenkwaat,dit is altijd zo geweest nu 65 jaar geleden.

Over markt struinen en snoep bikken bij de hus fabriek binnen sluipen en gevulden koeken jatten roeien en kannoen en natuurlijk omslaan avontuur  slootje springen altijd prijs, ouder geworden maar niet wijzer.

Uit gaan 1e aanleg caffe vlietzicht kamperen op de fiets maarn bij roos koffie drinken na nacht -7 gr oosterbeek rito bar.

Onderwatersport  baracuda,prinsenbeek britanje goes niet vergeten,de kokkebokel onderwaterhuis waar je zelf onderwater in je kraag gepakt werd toen je een slot aan het doorzagen was.Liften naar monschau op nieuwjaar dag om 7 uur zelf mijn vader begreep zit niet en dit 2 aan 2 met zes man  waar jan nog even van zijn stokje ging van drank en kou.

Met ome jan en eke naar het gardameer.en genua .

Met pasen liften naar boppard ,geld op gefeest en met het laaste geld een telegram naar je moeder om onst af temelden voor ons werk ,we kregen geen lift meer terug op station geslapen en naar de nederlandse ambesade voorhulp  ik hier nog de rekening van,we hadden wel een boek kunnen schijven van ons drieen  harry,jaap bram .ons ouders vonden ons toen we jong waren geen goeden kombenatie.nu

Nu  Beste vriend als je terug kijkt is dit best al een hele tijd maar altijd veel tekort  ik weet wat je denkt over rustzacht want dat hoort niet  zo bij ons .daarom hoop ik je ooit nog te ontmoeten.

Bram 

 

Bram Overduin
Biertje voor Harry

 

Ik heb veel goede en fijn herinneringen aan  de momenten die we hebben gehad.  Zoals bv dagjes uit gemeente Den Haag. Avondjes bij ons thuis maar vooral het bowlen was onze favoriet! En daar hoorde natuurlijk een lekker biertje bij die ik met alle liefde inschonk. Lieve Harry ik ga je missen! Liefs, Demi❤️

Demi van Es
Herinneringen

Beste Harry,

Mijn herinneringen gaan alweer een tijdje terug. We hadden vroeger best veel raakvlakken. Zowel jij als ik hadden een aquarium staan op ons werk, jij kweekte cactussen, ik maakte stekken van plantjes in de vensterbank. We maakten beiden gebruik van Rotring-pennen, jij om pleinen en tunnels te reconstrueren in Den Haag, ik om de waterstanden van de Rijn op een lichtbak in kaart te brengen en dan de komst van de plotters...

Ik weet nog dat we bij strand Nulde besloten naar de overkant te zwemmen, wat toch wel een hele onderneming was, maar met jou als duiker, BHV-er en vrijwillige brandweerman durfden we het wel aan. Eerst naar de boei halverwege en dan verder, rekening houdend met de grote schepen die sneller bij je zijn dan je denkt. Geweldig! Aan de overkant bijkomen en dan weer terug. Wat waren wij trots!

Wil Barendsma
Herinnering

Wij herinneren ons Harry tijdens een bbq met alle buren op een mooie zomerse middag in augustus 2022. We spraken met elkaar over zijn hobby’s en hoe lang we al bij elkaar in de straat wonen. Die nare hoest deed hem besluiten eerder naar huis te gaan. We konden toen niet bedenken wat dit betekende…. 
wij wensen de familie en met name Mario veel sterkte toe de komende tijd. 

Hans en Angenita Zitter
Aan de familie van Harry Meurer

Beste familie van Harry,

Mijn naam is Willem Spaans, Ik ben een oud-collega van Harry,

Toen ik 1973 bij de Gemeente Den Haag kwam werken was Harry al bij de afdeling Verkeer werkzaam. Hoewel ik toen geen directe collega van Harry werd duurde het niet lang voordat ik hem leerde kennen. Harry was toen al een fijne collega die voor iedereen klaar stond. Harry heeft tijdens zijn loopbaan een heel groot aandeel gehad in het introduceren van het digitaal tekenen met de computer en heeft zich vele jaren ingespannen om dit binnen de afdeling tot een succes te maken. Later in mijn loopbaan ben ik ook bij de afdeling Verkeer gaan werken waar Harry mijn directe collega werd en waar we heel veel hebben samengewerkt en ook veel plezier hebben gehad. U zult begrijpen dat het overlijden van Harry mij veel doet vooral omdat ik hem al zolang ken. Ook daarom wil ik mijn oprechte deelneming betuigen en u heel veel sterkte wensen met het verwerken van dit grote verlies. Ik had Harry graag nog wat meer jaren gegund, maar het mocht helaas niet zo zijn.

Door omstandigheden kan ik vandaag helaas niet aanwezig zijn. Op deze manier hoop ik u toch nog wat steun te bieden.

M.vr.gr, Willem Spaans Oud Collega van Harry bij de afdeling Verkeer van Ingenieurs Bureau Den Haag 

Oud Collega Willem Spaans
Vrolijke Harry

Harry, altijd in voor een grapje en hij heeft mij heel lief en goed geholpen met klusjes aan mijn tuinhuis. We probeerden je te bereiken nadat mijn moeder op 1 februari aan die kloteziekte was bezweken, en dat lukte niet. Nu weten we de verdrietige reden waarom, ook Harry bleef de ziekte niet bespaard. Mijn vader schrok zich rot toen de overlijdenskaart in de brievenbus lag, want de laatste berichten waren best positief, en zei: ‘nu ben ik mijn 2 maatjes kwijt’. Hij was van plan veel leuke dingen met je te gaan doen, maar het leven is niet eerlijk en ook Harry moest al afscheid nemen van het leven. Dat zal hem niet licht gevallen zijn, want boven alles ken ik hem als een hele liefdevolle en beschermende vader. Ik wens Mario ontzettend veel sterkte met dit enorme verlies. Alle liefs voor alle dierbaren. Wendy 

Wendy Smaal