phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Joop Assenberg

-

Uitvaartinformatie

Joop is overgebracht naar het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, alwaar geen bezoek.


De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, op bovengenoemd adres, op dinsdag 29 augustus om 14.30 uur.


Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.


Het is tevens mogelijk om de plechtigheid online te volgen via:
www.crematoriumhaagseduinen.nl/uitvaart-bijwonen (wachtwoord: 295267)

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Joop Assenberg

Deel deze pagina
Een trouwe vriend

De kennisgeving van het overlijden van Joop Assenberg op 21 augustus 2023 spreekt over het heengaan van een lieve echtgenoot, vader, schoonvader, opa en oom Joopje. Voor wat mij betreft had hieraan 'trouwe vriend' mogen worden toegevoegd. Joop was niet alleen ontzettend trouw aan zijn vrienden, maar ook nog een betrouwbaar, eerlijk en mooi mens. 

Ik voel me bevoorrecht hem te hebben gekend en immer dankbaar voor zijn steun aan mij op een moment waarop ik het zelf niet zo goed kon hanteren.

Louise Roeleveld
Joop, goede collega en buurman

Aimabel, sociaal betrokken, inzet voor velen, prima collega, gezellige en behulpzame buurman; we hebben veel met elkaar kunnen lachen........

Wim van den Berg
Ome Joop

Ik heb hele leuke herinneringen aan mijn ome Joop. Ik kwam vroeger graag bij hem en tante Afke thuis. Iedereen heel veel sterkte met dit verlies. 
Veel liefs! 

Astrid
Dierbare herinneringen

Lieve Afke en kinderen, wij delen vele fijne herinneringen aan Joop tijdens de kookclub avonden, de schollendagen en ook de uitjes naar Pierre. Joop was daar bij de vrolijke noot. Zie ook de foto van de “Belgische” kookavond. Wij wensen jullie sterkte toe nu Joop er niet meer is. Liefs van Roel en Sijmen. 

Sijmen & Roel
Joop, een fijne voorzitter

De Gepensioneerden Vereniging:: van Aegon kon zich geen betere voorzitter wensen: niets was hem teveel, altijd stond hij klaar om een probleem aan te pakken en naar oplossingen te zoeken, zelfs als er een rechtszaak mee gemoeid was.
We wensen Afke en familie heel veel sterkte!

Wim Drenth en Margriet Visser
Lieve oom

Helaas moeten we afscheid nemen van een icoon van de Assenbergjes. Hij was een rots in de branding voor onze familie. Mijn moeder nam alleen van hem iets aan. Toen kwam het moment dat hij toegaf dat de automatisering hem niet lag en ik de belastingen over moest nemen. Ineens was ik de spil in ons gezin. Ik vergeet nooit onze rit naar Lelystad waar we afscheid namen van oom George, wat stelde hij me trots voor als zijn kleine nichtje. Lieve sterke oom Joop rust zacht. Lieve tante Afke ik weet dat je het kan... hoe moeilijk het nu is

Jeannette Hartman
Dag lieve Joop

Lieve Joop,

Een lieve, zorgzame man die , wanneer je binnen kwam op zijn kamer, hij altijd zei" he meisje! Ben je er weer! De meeste namen van de zorgmedewerkers heeft hij lang kunnen onthouden.  Het pretlichtje wat in zijn ogen te zien was bij herkenning is er tot op het laatst geweest, de lieve glimlach ook.

We gaan je missen Joop, we hebben met liefde de laatste jaren voor je gezorgd en gaan je missen.

Heel veel sterkte toe gewenst aan Afke en famillie

Lieve groet,

Dekkersduin team BG

Laura Voorham
Een verre neef (die Afke helaas nooit ontmoet heeft)t

Een paar woorden voor wat warmte, oprecht en uit het hart. Een paar woorden van troost,  misschien geeft dit wat kracht. 

Juul Dirkx uit Antwerpen