phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
omslag
foto

Martin Theodorus Maria Henkes

-

Uitvaartinformatie

De crematieplechtigheid zal in besloten kring plaatsvinden.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Martin Theodorus Maria Henkes

Deel deze pagina

‘Wie je in je hart bewaart raak je nooit meer kwijt’

Lieve Corrie en familie,

Gecondoleerd met het verlies van Martin. Ik wens jullie veel kracht toe bij het verwerken van dit verdriet. Sterker dan het verlies is de herinnering die blijft.

Lieve groet,
Brenda

buurvrouw 458

Lieve familie,

Martin, ome Martin voor mij, heeft een belangrijjke rol in mijn leven gespeeld. Daar moest ik aan denken toen ik de kaart ontving en wilde dat graag met jullie delen.

In 1996 heeft hij me met groot vertrouwen bij De Nationale Investeringsbank geïntroduceerd en daar heb ik mijn eerste opdracht in het bankwezen aan te danken. Deze opdracht leidde tot het veranderen van mijn studie naar financiële bedrijfskunde, waarin ik uiteindelijk ben afgestudeerd. Zo stond hij aan de basis van mijn carrière.

Zonder het volledige vertrouwen van ome Martin had ik nooit deze kans gehad om een bank van binnen te leren kennen en was ik nooit in dit vak afgestudeerd. Ik ben hem daar altijd heel dankbaar voor geweest. Hij was een bijzonder mens en ik steek met liefde en verdriet een kaars voor hem op.

Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte met het verwerken van het verlies,

Robert Paul

Robert Paul Gagliardi
Onze zeer oprechte deelneming!

Lieve Familie,

Degenen die we liefhebben verdwijnen niet uit ons leven. Ze lopen met ons mee. Ongezien, ongehoord, gemist, maar toch altijd dichtbij en in ons geliefd.

Ik herinner mij Martin als een lieve zachtaardige man, met veel geduld maar ook met een enorme dosis humor, waarbij ik in mijn jeugdjaren altijd langs mocht komen met mijn belastingformulieren. Hilarisch vond hij mijn stapeltje papieren die ik dan meenam in de hoop dat er toch nog meer viel terug te vorderen. 

Hopelijk zullen de vele mooie herinneringen het grote verlies van je liefhebbende echtgenoot, zorgzame (schoon-)vader en een trotse opa de pijn doen verzachten.

Weet dat we in gedachten bij jullie zijn en wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze droevige periode.

Veel liefs,

Ron & Hanny van der Tang

Mw. (Miep) Hensen van Leeuwen

 

Fam. van der Tang/Mw. H.B.W. Hensen van Leeuwen

Van ons beide heel veel sterkte voor de hele familie en we denken aan jullie! Wij zullen hem altijd herinneren niet alleen als super lieve (schoon) vader van onze lieve vrienden Marina en Paul maar ook als heerlijke positieve doorzetter bij onze fysio sessies! 

Erik en Cornelieke Haayen