phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Peter Rijnvis

-
Bewonderenswaardig was zijn strijd tegen een ziekte,
waar niemand tegen kan blijven vechten.

Uitvaartinformatie

Peter is in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 in Den Haag, waar wij deze dagen samen met hem willen zijn.

Het afscheid van Peter op maandag 28 augustus om 17.00 uur vindt in besloten kring plaats.
Graag nodigen wij u uit om het afscheid van Peter via de livestream te volgen met de link 
www.crematoriumhaagseduinen.nl/uitvaart-bijwonen. Hierbij gebruikt u de code: 466247

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Peter Rijnvis

Deel deze pagina
Dag Peter. Geen 1e donderdag in september samen met jou in Leiden.

Dag Peter, zeer mooie momenten hebben we gehad bij het Korps Nationale Reserve. zowel in binnen- als in buitenland. Jou taak als gewondenverzorger (hospik), pakte jij zeer serieus op. Jij was de vaste verzorger van het 4 daagse detachement van 20 Natres D cie. Jij verzorgde ze optimaal waardoor ze niet 1x, 2x maar diverse keren 1e werden van de landmacht.  Op de 1e donderdag in september gingen wij met een vaste groep bij het Indie monument in Leiden de dodenherdenking doen. Dat is nu niet meer. Helaas.

Dag Peter,  

John Bonte
Rust nu maar

Vele jaren heb ik met je mogen dienen, en vele malen heb je onze wonden moeten verzorgen. Zowel tijdens onze oefeningen of tijdens onze wandeltochten ter voorbereiding van de 4daagse.

Je deed dit altijd met professionele inzet en met toewijding. Helaas raakte jij zelf "gewond" op de grootste oefening in je leven en kon je niet worden gered.

Je zal gemist worden door niet alleen je naaste familie, maar zeer zeker ook door je Natres familie en vrienden.

Rust zacht.

Olav Meeuws
Goede reis Peter

Dag Peter, ofwel Lord Bromfiets,

Vele mooie wandelingen samen gemaakt met de H3. Ik bewaar een schat aan leuke en mooie herinneringen aan al die jaren. Dankbaar dat Mick en ik je nog hebben kunnen bezoeken in het verpleeghuis en nog persoonlijk afscheid van je hebben kunnen nemen in het Vliethuijs. Goede reis voor nu.

Ingeborg, overige familie en vrienden, mijn innige deelneming met het veel te vroege verlies van jullie broer en vriend. Veel sterkte voor de komende tijd.

 

Ineke Quinlan/Playtex
M'Lord Bromfiets

Hi Peter “Lord Moped”

As ex RA of The Hague Hash, I was never short of stories when you were running with us. You were always responsible for half of my jokes and I thank you for them all.

Yes, it was all running back in the day. Now, we are all slower but departing at a faster pace. You join some good hashers in the sky!

To “The Duke of Hashers”

ON-ON

Anton Vorderman
See you at the Beerstop...

After oh so many runs, that chariot finally swung low and carried you home.

On-On Lord Bromfiets.

Mick Quinlan DOF.
Herinnering

Lieve Peter,

Na een periode van samenzijn, hebben we besloten om toch ieder ons eigen weg te gaan.

Desondanks mooie en fijne herinneringen.

Met name de heerlijke vakanties naar de Duitse Eifel,  prachtige wandelingen gemaakt.. en veel gezelligheid met onze vrienden Rene en Mirjam op camping Kyllburg. 

Ook bij de Hash,  jouw cluppie van het 1e uur, hebben we heel wat stappen gezet.

De Natres hoorde bij jouw leven, de oefeningen op zaterdag met de jongens voor de Nijmeegse vierdaagse, je deed het allemaal. 

Als ehbo er bij de Gaelic Football en Hurling, ze waren blij met je! 

 

Rust zacht Peter. 

Yolanda Imbens. 

 

 

Yolanda
Afscheid van een vriend

Herineringen genoeg aan Peter, deze  foto is een van de velen herineringen.

Deze foto is genomen op het voormalige vliegveld Iepenburg.

We waren daar als oefenvijand om de beveiliging van het vliegveld te testen.

Ik heb nog zo veel fotos en herineringen die ik niet meer met hem kan delen. 

Jan van Heesen
Afscheid van een gewaardeerde vriend en collega.

Peter was een gewaardeerd collega op het Plein. Hij had een grote kennis van de gebruikte software en kende de organisatie. We hebben veel gewandeld tijdens de lunchpauzes. Hij kwam een keer in uniform op het werk en dat kon ik mooi vastleggen.
Het was moeilijk om hem aan bed gekluisterd te zien.

Wil van Elk
Herinneringen aan Peter

Dat zijn er velen. Ongeveer 23 jaar heb ik in het 4Daagse Detachement gelopen en een groot aantal daarvan was Peter onze verzorger.Een bijzonder gedreven persoon met een aandoenlijk groot verantwoordingsgevoiel.Onvergetelijk is mijn herinnering aan hem toen mijn dochter meeliep en ons wilde inhalen op de 3e dag. Wij zouden net vertrekken toen zij aankwam ,met veel pijn aan haar knie en dikke tranen in haar ogen. Peter zorgde pijlsnel voor een ijskoud blikje Cola (zij kende elkaar v d trainingstochten)en gaf het advies dat tegen haar knie te houden,waarop wij vertrokken en zij de 4Daagse toch uitliep!!! Tijdens een trainingsmars tin de duinen hadden wij een rust in een koffietentje in de duinen. Voordat ik gebruik maakte van het toilet ,bestelde ik een heerlijk koude sorbet aan de balie. bij terugkomst nam ik die in ontvangst,maar de toenmalige commandant (niet v Zeventer) bhad besloten dat wij zouden vertrekken! dat deed ik ook, maar niet voordat de sorbet op was en de ploeg al een heel eind weg was....behalve Peter!! Samen hebben wij daarna in een hoog wandeltempo de anderen ingehaald! Peter had een groot rechtvaardigheids gevoel en helpen waar hij helpen kon. Onvergetelijk ook zijn optreden in het Paashazenpak, wat hebben wij gelachen! Eens-tijdens de 1e dag v d 4Daagse-,vlak voor de Waalbrug- stond hij klaar om ons te voorzien van schijfjes komkommer.

Maar achteruitlopend struikelde hi en vlogen de schijfjes als Ufo's door de lucht! Het kwam vaker voor dat hij op een laat moment ons zag aankomen en dan als een razende de komkommer,cervelaatworst of kaas ging snijden! Het werkte altijd op onze lachspieren.Peter was een oprechte vent met groot gevoel voor humor. Heel veel herinneringen en heel veel dank voor zijn zeer enthousiaste hulpvaardigheid,een absolute kanjer. Ook was het heel aangrijpend om hem tijdens zijn verblijf in ziekenhuis en hospice te ontmoeten. Maar ook dan konden we samen veel herinneringen ophalen en daar om lachen. Ik heb nog verscheidene foto's van Peter. Die wil ik graag per app opsturen. Dan graag een 06 nummer. Ik wens jullie veel sterket met het verwerken van het overlijden van Peter.

Hartelijke groet, Cees de Graaf,Sluisweg 23 3311WV Dordrecht. mob nr 0612960553 cdegraaf51@gmail.com

Cees de Graaf Natres