phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
OMSLAG
vierkant

Renie Hesterman

-
Iedereen staat even stil
en houdt zijn adem in.
Voor een allerlaatste groet
aan een Indisch kind.
Selamat jalan, selamat jalan,
selamat jalan Indisch kind.
(Wouter Muller)

Uitvaartinformatie

Renie verblijft tot de dag van de uitvaart in uitvaartcentrum Meerbloemhof in Zoetermeer, alwaar geen bezoek. De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal gehouden worden in de aula van crematorium Meerbloemhof, Buytenparklaan 1 (wijk 17) in Zoetermeer, op vrijdag 10 maart om 16.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Renie Hesterman

Deel deze pagina
Gecondoleerd

Beste Nathalie & Nicole,

namens mij wens ik jullie onwijs veel sterkte toe met het verlies van jullie moeder, mijn tante Renie. Veel kracht toegewenst.

Liefs, Sophie

Sophie Hesterman (nichtje)
Gecondoleerd!

Beste Nathalie en Nicole,

Het overlijden vernomen via mijn ouders en vandaar dit bericht. Wij willen iedereen onwijs veel sterkte toewensen met het verlies van Renie.

Liefs,

Dian de Wit en Lex Hesterman. 

Dian de Wit en Lex Hesterman (neefje)
Twee herinneringen

Toen Nicole pas geboren was, was ik bij Ruud en Renie op bezoek, in de Vaalrivierstraat. Ik was toen denk ik 8 jaar, of zo. Renie vroeg of ik een saucijzebroodje lustte? Ik wist niet eens wat een sucijzebroodje was....die aten we thuis nooit. Maar ik vond het lekker en heb later nog veel vaker sucijzebroodjes gegeten.

Toen Natalie pas geboren pas, zochten we de familie op in Mariahoeve. Het was op een zaterdag, en ik denk niet dat we hadden afgesproken...de hele familie lag- ver in de ochtend- nog te slapen. Dat vond ik zo bijzonder, wij waren thuis altijd vroeg op. Nu begrijp ik dat baby's je 's nachts wel eens wakker houden en je dan in de ochtend wat langer kunt slapen.

Zo maar twee momenten uit het verleden.

Koester de kleine en grote momenten die jullie samen hadden en deel ze samen. Renie is er niet meer maar laat de herinneringen blijven.

Mieke van den Dobbelsteen