phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Riekie de Roos - van Ruitenbeek

-
Ik verlaat hen die ik liefheb
om te gaan naar hen die ik liefhad.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot afscheid nemen in het CUVO uitvaartcentrum Haagse Duinen, Wijndaelersingel 1 te Den Haag, op zondag 19 maart van 13.00 tot 13.45 uur.


De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Haagse Duinen, op bovengenoemd adres, op dinsdag 21 maart om 15.30 uur.


Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van het crematorium.                                                   Voor bloemen is gezorgd.
                              In plaats daarvan wordt een gift aan de Hartstichting op prijs gesteld.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Riekie de Roos - van Ruitenbeek

Deel deze pagina
Vakanties

Ik heb mooie foto's van tante Riekie van de vakanties waar ze echt van genoten heeft. Dit is ook heel goed te zien op de foto's. Als jullie meer foto's willen van tante Riekie op vakantie, stuur mij dan een berichtje.

Joke Spaanbroek
Tante Riekie

Mijn eerste herinnering aan tante Riekie gaat heel ver terug, wel 55 jaar. Ik was een klein meisje die nog wel eens bij mijn oma op bezoek ging. Tante Riekie woonde nog thuis. Ze maakte veel en vaak grapjes. Ze at wel eens een boterham met zout, dat vond ik heel raar. We zijn elkaar lange tijd uit het oog verloren, zoals dat gewoon gaat. Toen mijn vader, haar oudste broer, in een verpleeghuis terechtkwam, zag ik haar weer wat vaker. Tussendoor had ze wel steeds contact met mijn moeder, die nog wel eens bij haar op balkon ging barbecueën. Mijn contact werd pas echt weer hechter vanaf het moment dat zij mijn moeder ging bezoeken op diverse locaties. Iedere week, trouw, kwam tante Riekie op bezoek en altijd, echt altijd nam zij dan iets voor mijn moeder mee. Broodjes zalm, bakjes fruit, toetjes en koekjes. “Want met lege handen ergens naartoe gaan, dat is niks voor mij.”  Tante Riekie was een vrouw met een mening, een mening waar ze voor uit kwam. Als iets haar niet beviel, stapte ze er op af. Een vrouw, die dol was op haar broer Jan, die ze ook zo trouw bezocht. Een vrouw, die gek was op haar poes. Wat een verdriet toen ze daar afscheid van moest nemen. Ik ben blij dat ik haar toen heb kunnen helpen met meerdere dierenartsbezoeken. Ik zag en sprak haar iedere week, we wisselden recepten uit : “zet mij maar in de keuken, heerlijk vind ik dat, koken” en steevast: “wat eet jij vanavond?” Ze vond het verschrikkelijk mijn moeder zo te zien in een verpleegtehuis, “daar wil ik nooit terecht komen”, zei ze altijd.

Lieve tante Riekie, gelukkig hoef je dat nooit mee te maken, mocht je thuis inslapen. Ik kan nog steeds niet bevatten dat ik je nooit meer zal zien, iedere woensdag zal ik je missen.

slaap zacht, lieverd, ik ben blij dat je in ieder geval geen last meer hebt vervelende liedjes 

Anita van Ruitenbeek
Kleine Oma

Onze Kleine Oma

We gaan u heel erg missen en zullen u niet vergeten we zullen de mooie en lieve herrineringen met u koesteren 

Dag Lieve kleine Oma , Rust zacht 

Stacey de Jong