phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
Omslagfoto
Afbeelding

Wil Remmerswaal

-
Ik kom haar overal nog tegen,
in wat ik doe en wat ik laat.
Zij was en blijft voor mij een zegen,
waarvan het spoor steeds verder gaat.

Uitvaartinformatie

Er is gelegenheid tot condoleren in het uitvaartcentrum van CUVO uitvaartzorg, Eikelenburglaan 5 te Rijswijk, op woensdag 6 september van 18.30 tot 19.15 uur. Aansluitend wordt het Rozenkransgebed gebeden.

De plechtigheid zal plaatsvinden in de aula van begraafplaats St. Barbara, St. Barbaraweg 6 te Den Haag, op vrijdag 8 september om 11.00 uur, waarna 
de bijzetting in het familiegraf zal plaatsvinden.

Na de begrafenis is er gelegenheid elkaar te ontmoeten in de ontvangkamer van de begraafplaats. 

Geen bloemen.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Wil Remmerswaal

Deel deze pagina
Condoleren

Beste kinderen en kleinkinderen van Wil, 

gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma.

Ik kende Wil van de zaterdagmorgen- meditaties in de kapel van het Stanislas in Delft. Nog jaren heeft zij onder mijn leiding in een gespreksgroep gezeten. Ook heb ik haar thuis bezocht. Ik heb haar als een zeer gelovige vrouw ervaren. Een mooi, zuiver mens.

Sterkte met haar overlijden. 
hartelijke groet, 

Marianne Hoeboer

Marianne Hoeboer
Een lieve vrouw

Beste familie en vrienden van Wil

Heb Wil leren kennen bij mijn schoonzus Lenie.
Zij waren beste vriendinnen en waren erg belangrijk voor elkaar

Ik heb haar vooral  ervaren als een heel lieve en wijze vrouw 
Die me ieder jaar met Kerst een prachtig gedichtje stuurde. 

Hoop dat Leen en Wil daar waar ze nu zijn hun vriendschap weer kunnen voortzetten samen. 
Heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd

Lieve groet Wilma

 

Wilma de Zoete
Condoleren

Beste Familie 

Gecondoleerd met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder, oma.

Ik heb fijne herinneringen aan haar. Haar mogen verzorgen tijdens de thuiszorg. Een lieve bescheiden vrouw, erg attent en meelevend.Fijne tijd bij haar gehad.Toen ze ging verhuizen naar Steenvoorde nog meerdere keren op bezoek geweest.Lekker kletsen en gelachen, daar genoot ze van.We hadden ook contact via de app, dat kon ze goed.Ik ga haar missen.

Heel veel sterkte toegewenst .

Astrid van den Berg (thuiszorg Florence)

 

 

 

 

 

 

 

Astrid van den Berg
Gecondoleerd

Ik wens de nabestaanden van Wil alle sterkte.

Voor Wil: bedankt voor alle mooie gedichten en onze mooie jaren bij de V&D.

Gerda Zandvliet van Eck

Lieve familie,

Gecondoleerd met het overlijden van mijn lieve cliënt Wil Remmerswaal.
Ik kwam vanaf het begin al bij haar voor de zorg. Wij hadden een goede band. Ze was altijd belangstellend naar mij en mijn familie. Ze appte mij ook altijd om te vragen hoe het ging. Ik zal deze geweldige vrouw erg missen.

Heel veel sterkte voor iedereen.

Liefs,
Elly Spoelman
Florence Thuiszorg

Elly Spoelman

beste familie,

Als ik aan Wil denk zie ik een zachte , vriendelijke en gelovige vrouw voor me.

Wil was van jongs af aan een vriendin van mijn zus Leny Schuurman de Zoete. Ze waren erg belangrijk voor elkaar, lief en leed hebben ze samen gedeeld. Nadat mijn zus was overleden, 20 jaar geleden , en we daar verdrietig over waren, belde we elkaar om daarover te praten. Zo is onze vriendschap ontstaan, al die jaren hielden we telefonisch contact want ik woon niet naast de deur. Heb ook regelmatig een trein gepakt om naar haar toe te gaan. Wil leefde altijd erg op als we over alles en nog wat konden praten. Dat deed haar goed, was ze blij mee en ik ook. Ik zal de gesprekken missen. Maar het is goed zo, Wil heeft geen pijn meer. Een mooi mens is heengegaan. Dag lieve lieve Wil

 

 

Diny Overvliet -de Zoete
Lieve Oma

U bent heen gegaan. Ik zal U blijven herinneren als een hele lieve vrouw en oma. U was er altijd bij: uitjes, feestjes en jubilea. In het bijzonder vond U Pasen, Sinterklaas en Kerst geweldig want dan kon U de kleinkinderen kadootjes geven. Zo af en toe naar de bioscoop en pannenkoeken eten. Elk jaar naar Italie om ook daar uw kleinkinderen te zien tot het niet meer ging. Uw rol als schoonmoeder  is een groot voorbeeld voor mij zeker nu ik ook in deze blijde positie verkeer. Ik mocht altijd langskomen en tot op het laatst sprak U mij zo aan. Hoe bijzonder is dat, daar spreekt veel liefde uit. Toen U in het verpleeghuis tijdelijk terecht kwam hebben we nog mooie ontmoetingen gehad. Dank U wel voor uw goede en mooie voorbeeld. Ik wens alle nabestaanden heel veel sterkte toe. Lieve groet, Helma.

Lieve groet van Helma
Toos van Oosterbosch
Condoleren

Beste familie van Wil,

Wij willen jullie condoleren met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma.
Zij was een ontzettend lieve vrouw, waar ik regelmatig schrijfcontact mee had. En altijd als ze schreef zat er een mooi gedichtje bij.
Het schrijven viel de laatste tijd niet meer mee voor haar.
In mijn laatste brief aan haar had ik beloofd een keer bij haar langs te komen, hetgeen niet meer is gelukt. Ik had haar heel graag nog een keer bij leven ontmoet.
Helaas kunnen wij niet bij de begrafenis aanwezig zijn. Mijn man heeft geen rijbewijs meer en ik durf het niet aan om naar Den-Haag te rijden. Normaal zou mijn dochter ons zeker gereden hebben, echter die gaat die dag op vakantie.
Wij wensen jullie heel veel sterkte toe!
Ik heb een oude foto toegevoegd, welke komt uit een groepsfoto van de hele familie. Ik heb 2 groepsfoto's van onze familie, waar zij op staat. Mochten jullie beide groepsfoto's gemaild willen hebben, laat ons dit dan weten.
Heel veel liefs
Rob en Freda

 

Freda en Rob van Zonsbeek
condoleance

Beste kinderen en kleinkinderen van Wil Remmerswaal,

Heel veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie moeder en grootmoeder.

Ik ken haar van de bezinningsdagen in Deventer en Doetinchem, o.l.v. Peter van Gool. In de vrije uurtjes gingen we samen wandelen en bij de sacred dances stond ik graag naast haar, want zij was daar erg goed in en ik niet. Toen de bezinningsdagen voor haar niet meer mogelijk waren, hebben de zusters Monique en Mariëtta en ik haar nog 2 keer opgezocht in Rijswijk en daar ook nog een keer met zijn vieren gedanst, de Miserlou.

Wil was ook erg goed in het vinden van gedichtjes of mooie teksten die ze stuurde met verjaardagen of feestdagen. Vorige week kwam ik nog een kaart tegen van haar  ter gelegenheid van de geboorte van mijn jongste kleinzoon. Die is nu 19.

Ze zal in mijn herinnering voortleven als een lieve, zorgzame, attente vrouw.

 

Met vriendelijke groet,

Elizabeth van Meeuwen,

Purmerstraat 10, 

5628 HE Eindhoven.

 

E.J. van Meeuwen
afscheid

Beste kinderen en kleinkinderen,

Ik wil jullie condoleren met het verlies van jullie moeder en oma. Wij zijn colega's geweest bij V&D in de Bogaard. Het was fijn samenwerken met Wil, die ik altijd mw Remmerswaal ben blijven noemen. Ik herinner me haar als een hele lieve vriendelijke dame. 

Ik zal proberen een foto uit die tijd bij te voegen. Mochten jullie de originele foto willen hebben kunnen jullie een adres mailen dan stuur ik hem op.

Jullie zullen haar zeker missen heel veel sterkte..  

 

Dominique de Ruiter