phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Gastvrijheid in een groene omgeving

Crematorium Den Haag

Crematorium en uitvaartcentrum Haagse Duinen, eigendom van CUVO, is mooi gelegen aan de Ockenburghstraat 29 in Den Haag. In de wijk Loosduinen, midden tussen het groen, dichtbij zee en duinen en direct naast begraafplaats Westduin. Doordat het uitvaartcentrum en het multifunctionele crematorium direct met elkaar verbonden zijn, hoeven familie, vrienden en bezoekers tijdens een afscheid niet te verplaatsen. Zowel opbaren, afscheid nemen als crematie of begraven kan op dezelfde locatie.
Stijlvol, rustig, warm, natuurlijk. Het crematorium omarmt de bezoeker op een aangename manier.

Warme natuurlijke materialen

Het lijnenspel, de hoge plafonds in combinatie met het vele hout en de natuurlijke materialen, het zorgt er allemaal voor dat u zich welkom voelt. En wanneer u dan de aula betreedt, met het vele glas en hout, uitzicht op het bos en ingericht met meubilair in zachte tinten, dan voelt u zich op uw gemak. Dan kunt u op een passende wijze afscheid nemen.

Onze gasten ontvangen wij vriendelijk en gastvrij. Wij zetten een nieuwe standaard als het gaat om gastvrijheid in uitvaartcentra en crematoria. Zo is het in overleg mogelijk af te wijken van de standaardtijden, wilt u een vroege bijeenkomst of juist een heel late? Wilt u op zondag een uitvaart? Wij maken het mogelijk in crematorium Haagse Duinen.

 

Contactgegegevens 

Crematorium Haagse Duinen
Ockenburghstraat 29
2553 AA Den Haag
070 218 20 88

Let op: per 1 december 2018 wordt ons adres aangepast:
Wijndaelersingel 1
2553 AC Den Haag