phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera

Udo

Uitvaartverzorger

Mijn naam is Udo, ik werk inmiddels al meer dan dertien jaar als uitvaartverzorger. Hiervoor deed ik heel wat anders, ik werkte bij een brillenzaak voor zeer slechtzienden. Omdat ik klaar was voor een volgende stap, ben ik op zoek gegaan naar wat anders. Zo kwam ik terecht bij CUVO. De ervaring die ik de afgelopen dertien jaar heb opgedaan neem ik mee in mijn dagelijkse werk als uitvaartverzorger.
Als de familie tevreden terugkijkt op het afscheid van hun dierbare, is mijn missie geslaagd.
Udo

Afscheid op een passende manier

Als ik een uitvaart organiseer is voor mij het belangrijkst dat de familie afscheid neemt op een voor hen goed passende manier. Voor de een is dat in een kerk en voor de ander in een cafĂ©. Door goed te luisteren probeer ik erachter te komen wat de familie passend vindt.

In de tijd na het afscheid begint het voor de nabestaanden pas echt. Er komt een periode van rouw, want het verdriet is niet binnen een paar dagen over. Maar, met de uitvaart zet de familie wel de eerste stap naar het weer oppakken van hun leven. Dat ik daar aan mee mag werken vind ik heel erg mooi.

Een luisterend oor 

Elke uitvaart is anders, sommige mensen weten precies wat ze willen en anderen hebben wat meer ondersteuning en begeleiding nodig. Met een luisterend oor probeer ik een mooie uitvaart voor de familie te regelen. Als zij tevreden terugkijken op het afscheid van hun dierbare dan is mijn missie geslaagd. 

Wilt u een melding doen van een overlijden? Wij zijn dag en nacht bereikbaar op telefoonnummer: (070) 346 95 71.