phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark
Wat kan CUVO voor je doen?

Wensen vastleggen

Een onderwerp waar je misschien niet zo makkelijk over praat: je eigen uitvaart. Maar als je overlijdt, dan is het voor je vrienden of familie wel heel fijn om te weten wat je wensen zijn. Vind je het handig om daar wat hulp bij te hebben? Dan kun je het gratis wensendocument aanvragen. Dat helpt bij het nadenken over je wensen. Krijg je liever persoonlijk advies? Of heb je specifieke vragen? Kom dan gerust langs op het inloopspreekuur in Den Haag. Wij kunnen je ook helpen om je wensen gedetailleerd vast te leggen. Vaak is het een geruststelling als het geregeld is.

Wat kost een uitvaart eigenlijk?

De kosten van een uitvaart zijn erg afhankelijk van je wensen. Met de calculator van CUVO krijg je beter inzicht. Stap voor stap loop je je keuzes door en krijg je een inschatting van de kosten. Voor een begroting op maat is het handig een afspraak te maken.

Voordelig geld opzij zetten voor een uitvaart

Om er zeker van te zijn dat er voldoende geld beschikbaar is op het moment van overlijden, zet je misschien wel een bedrag opzij. Een mogelijkheid is ook om geld opzij te zetten in het CUVO Depositofonds. Deelnemen in het fonds kan op elke leeftijd, of je nu 18 of 80 bent. Bovendien ontvang je een aantrekkelijke rente, die vaak hoger is dan de rente die je op je spaarrekening bij de bank krijgt. Met dit bedrag kun je zelf bepalen hoe je de uitvaart wilt laten invullen. Als lid van de CUVO kun je gratis deelnemen aan het depositofonds.

* Het depositofonds is een onafhankelijke stichting, dus geen bank. Het ‘depositogarantiestelsel’ is niet van toepassing. De beleggingen van de Stichting zijn risicomijdend en ethisch verantwoord en hebben een laag risicoprofiel. De stichting maakt voor de beleggingen gebruik van een professionele organisatie.

Inloopspreekuren

  • Elke dinsdag van 10.30 - 12.30 uur op de Roggeveenstraat 141, hoek Prins Hendrikstraat in Den Haag.

    Heb je een vraag aan CUVO? Neem dan contact met ons op.

 

Deel het met je vrienden

Deel het met je vrienden

Deel het met je vrienden en leg je wensen vast. Heb je een vraag aan CUVO? Neem dan contact met ons op.