phone icon-phone-24 arrow linkedin facebook twitter close mail print checkmark camera
afb
afb

Vlasta Milić

-
Wanneer je iemand missen moet
Niet voor even, maar voorgoed
Dan valt dat heel erg zwaar
Ja, dat is gewoon heel naar

Nooit meer samen kunnen praten
Een leegte die is achtergelaten
Verdriet en een groot gemis
Als iemand er niet meer is

Wat blijft, zijn de herinneringen
Dat worden hele waardevolle dingen
Om te bewaren, veilig en apart
Op een speciaal plekje in je hart

Uitvaartinformatie

De plechtigheid voorafgaande aan de crematie zal plaatshebben in de aula van crematorium Eikelenburg, Eikelenburglaan 7 te Rijswijk, op dinsdag 30 mei om 12.30 uur. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren en samenzijn.

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een herinnering.

Benieuwd wat we met uw gegevens doen? Lees dan onze Privacyverklaring.

Later een bericht plaatsen?
Mail mij een herinnering

Berichten voor Vlasta Milić

Deel deze pagina
We leven met je mee

Moniek,  heel triest en gecondoleerd 

Tante Janny en ome Raymond
Vlasta

In de overdracht troffen wij elkaar vaak. Hey Marty!!!! riep jij dan vanuit de opco ruimte. Hey Vlasta die Pasta riep ik dan terug. Daarna dronken we samen een bakkie en deden de overdracht. Altijd met humor, relativering, begrip en collegialiteit. Zo zal ik mij jou altijd herinneren. Zeker als nieuwe senior aan het bureau heb ik jou als een zeer fijne collega leren kennen. Je was altijd vrolijk en optimistisch, ook in zeer moeilijke tijden. Alle respect voor jou om wie je was kerel. Je was geliefd bij alle collega's. Iedereen liep met jou weg. 

Vaarwel vriend...

 

Sterkte voor de nabestaande..

 

Martijn 

Martijn Verheij (politie)
Een fantastische vriend

Lieve Monique, Deveny en Milan,

Leegte, dat is wat je voelt. Pijn en gemis van een vent uit duizenden. Mooie, fijne en slechtere tijden is wat we hebben mogen beleven met hem. Een vriend door dik en dun, een maatje dat ik zal gaan missen. En nooit was hem iets te veel. Als ik weer eens iets niet wist met de computer stond hij al klaar zonder te moeten vragen. Maar vooral ook zijn brede algemene kennis is wat ons bijblijft. We koesteren veel leuke herinneringen aan Vlasta die we met jullie hebben mogen delen. Onze vakanties, naar de bioscoop, gezellig samen uiteten en tot diep in de nacht blijven kletsen op de Hanenburglaan. Jullie vriendschap is voor ons goud. 

Erg veel sterkte met jullie verdriet. Wij zijn er voor jullie.

Heel veel liefs van ons XXX 

Rick, Kirsten & Jessy
Collega/vriend/Buurman

Lieve Vlas, Monique, Deveny en Milan,

Soms weet je niet wat je moet schrijven/zeggen. Maar wat er gezegd wordt komt uit het hart. Een geweldige kerel en politieman ben jij. Niets was jou te veel en stond voor een ieder klaar. Daarom is het gemis ook zo groot. Geen shaggie meer op de binnenplaats, geen mooie (politie)verhalen. Geen praatje meer bij het uitlaten van de honden en geen praatje meer in de AH. Een mooi mens...!!!

 

Marcel Toet
Een echte vriend verlies je niet.

Lieve Monique, Deveny en Milan,

 

 

 

 

We hebben elkaar op het schoolplein leren kennen, en er was direct een klik. Door de jaren heen hebben we samen lief en leed gedeeld, en is onze vriendschap alleen maar mooier geworden.
Het is heel moeilijk om onder woorden te brengen wat Vlasta voor ons betekent. 
Vlasta, die goed kon luisteren, die je kon troosten als je het moeilijk had, die ontzettend intelligent was, die een ware vriend was als je hem nodig had, die heel veel respect afdwong, die zoveel van zijn gezin hield, die je soms een bericht stuurde dat hij op je gesteld was, die met hele kleine dingen zo blij was, die genoot van de aardbeien uit Hoek van Holland. Vlasta die zo heerlijk kon mopperen in het Servisch, die altijd van mij heeft gewonnen met Wordfeud, met wie je goede gesprekken en discussies kon voeren. Er is nog zoveel meer wat Vlasta voor ons heeft betekend, maar bovenal is Vlasta een mooie en dierbare vriend voor ons. Dank je wel voor alles en nog veel meer.
Het gedicht hieronder is zo van toepassing op Vlasta.

 

Een vriend deelt mee, in vreugde en verdriet.

Een vriend helpt stilzwijgend, en roddelt niet.

Begrip en waarderen, hoeft een vriend niet te leren.

Wat het leven je ook biedt, een echte vriend verlies je niet.

Ronald, Trudy, San en Elise

 

 

 

 

 

 

 

Trudy en Ronald
Te vroeg,te jong

Vlasta,wat schrok ik van het bericht,dat jij er helaas niet meer bent!! Wil bij deze ook Monique,Deveny, en Milan heel veel sterkte wensen met dit grote verlies!!Vlasta ,jij was een mooi persoon ,leergierig,eerlijk en zeker ambitieus! Kan mij nog een vakantie herringen in de Ardennen, blikseminslag!! Heb mooie herringen aan jou ,als persoon ,vader,vriend! Nogmaals voor de nabestaanden sterkte met dit grote verlies! 

Jacqueline
Zo niet eerlijk Vlas 😔

Zo gestreden al die jaren. Iedere keer hoopte we dat je weer zou gaan opklimmen. En dan toch weer niet. We hopen dat je nu de rust hebt. We gaan je missen Vlas. Weet dat we er voor Mo, Dev en Mil altijd zullen zijn. 

Liefs van ons

 

Harry, Evelien en Yarno
Lieve familie

Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt.

Veel sterkte

Liefs Susan

Susan Adam

Lieve familie,

In je hart wonen mensen

die daar helemaal thuis zijn

en die daar blijven wonen

Ook als ze niet meer op aarde zijn

Ton en Sonja Adam

 

 

Te Jong

Lieve Monique, Deveney en Milan

Wij hebben Vlasta leren kennen als een geweldige man.Met zijn gulle lach en voor ieder een vriendelijk woord was hij bij vele echt gezien.

Met de tennisclub altijd uit is er menig balletje geslagen en zo ook na afloop een biertje gedronken. Want de bal was uit en jullie waren uit.

Vlasta was een doorzetter was dat heeft hij wel, maar helaas heeft hij deze strijd niet kunnen winnen.

Wat blijft zijn de mooie herinneringen. 

Want wat het oog niet meer ziet.

Blijft in je hart bewaard

 

Oom Harry en Tante Sien
Pocuvaj u miru plemeniti druze

Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en broer Vlasta. Ontzettend verdrietig en veel te jong. We wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

Rust zacht vriend🙏

Nebojsa Grgurovic & familie
Vakantie

Lieve Vlasta,

Ik mocht vaak met jou, Deveny en Milan mee naar Servië. Wat hebben we veel gelachen onderweg. Ik voelde mij heel welkom bij jullie in bij de familie. We gingen op visite bij Baba en Deda. We gingen graag naar Kikinda. Ik heb zoveel mooie en leuke herinneringen aan deze vakanties. Dank je dat ik dit mee mocht maken.

Liefs, Amberović

Amber
Vaarwel lieve Vlasta

Lieve Vlasta, ik heb er bijna geen woorden voor en ik vind het heel erg verschrikkelijk voor jou, jouw dierbare naasten, verdere familie en collega's. Ik kwam je een paar weken geleden nog tegen bij de trap op de 1e etage van de Aaltje Noordewier en je zei 'ik ben nog niet klaar hier.' Vaarwel lieve aardige humoristische en vriendelijke Vlas. 

Carine van der Veen (adm. mdw. Team Loosduinen)
Dag lieve Vlas

Wat een mooi en bijzonder mens was jij! 

Ga je missen lieve Vlas...

 

Sterkte voor je familie en een ieder die je lief had x

Deetje
Beste broer

R.I.P Vlasta,

Je was de beste broer die iemand kan wensen.

Ik vond je een fijn persoon, altijd vrolijk en opgewekt. Je hebt gestreden zoveel als je kon.

Lieve kus en rust zacht.

Belinda 

Belinda van Bladel